Voor wie is Slimverhuizen.nl

Ons platform is gericht op mensen die gaan verhuizen, (ver-)bouwen of gewoon iets in huis willen laten opknappen of opnieuw inrichten. Daarvoor hebben we op één plek regionale ondernemers verzameld die de klant verder helpt.
We bereiken die klant door een samenwerking met makelaars aan te gaan. Zij hebben nauw contact met alle kopers en kunnen als partner van SlimVerhuizen een extra service bieden en hun klant ontzorgen. Want de ondernemers op ons platform zijn geselecteerd op kwaliteit en betrouwbaarheid. Zo is er voor alle ruimtes in en om het huis de juiste regionale partner te vinden die u verder helpt op weg naar uw droomThuis.

Waarom Slimverhuizen.nl

 • null
  de beste vakmensen, kwaliteit gegarandeerd
 • null
  alles wat je nodig hebt op één plek
 • null
  exclusieve voordelen
 • null
  alles gecentraliseerd in de regio

Partners

SlimVerhuizen bouwt en vertrouwt op haar partners. De ondernemers zijn geselecteerd op kwaliteit en betrouwbaarheid, om er zeker van te zijn dat de klanten die worden doorverwezen uitstekend worden geholpen. Iets wat niet alleen voor ons belangrijk is, maar zeker ook voor de makelaars. Zij zijn de start van het verhuisproces en daarmee een onmisbare pijler voor de brug tussen de nieuwe huiseigenaar en onze selectie.