WOZ-JURISTEN

Kies voor een kosteloos bezwaarschrift op maat

Gratis en snel je WOZ-waarde verlagen

Persoonlijk en transparant
Voor een bezwaarschrift op maat is persoonlijk contact en overleg essentieel. Wij houden u gedurende de procedure, via uw online dossier of per telefoon, op de hoogte van de stand van zaken. Wanneer u het fijner vindt om eens langs te komen op ons kantoor kunt u hiervoor natuurlijk een afspraak maken om onder het genot van een kopje koffie uw dossier te bespreken.

Bespaar met een juiste WOZ-waarde
Belastingen betalen moeten we allemaal, maar te veel is niet nodig. De WOZ-waarde is een maatstaf om diverse belastingen vast te stellen. Daarom is het van groot belang dat uw woning een juiste WOZ-waarde heeft. Een verlaging van de WOZ-waarde kan u dan ook veel geld besparen. Wij kunnen u hiermee kosteloos helpen.

Gratis dienstverlening
Omdat wij op basis van het no cure no pay-beginsel werken, is onze dienstverlening gratis. Bij een gegrondverklaring van het bezwaarschrift ontvangen wij van de gemeente een proceskostenvergoeding. Wanneer het bezwaarschrift ongegrond wordt verklaard, nemen wij ons verlies. Zowel bezwaar- als beroep- of hoger beroepsprocedures verrichten wij op grond van dit beginsel.

Uw aanmelding eenvoudig geregeld
Het kost u slechts enkele minuten tijd om het aanmeldformulier in te vullen en daarmee te kiezen voor een bezwaarschrift op maat via WOZ Juristen. Machtig ons vervolgens om het bezwaarschrift namens u in te dienen en wij gaan voor u en namens u aan de slag!

In aanvulling op WOZ-JURISTEN
  • A15 Opslag Tijdens huurperiode gratis gebruik aanhanger met huif!
  • De Bouwregisseur Vrijblijvend bouwkundig advies
  • SlimVerhuizen Sun-Cell regio Gorinchem Sun-Cell – Zonnepanelen Het exclusieve voordeel komt eraan!!