pvc vloeren, houten vloer

Van Doesburg Vloerprojecten

Een vloer met karakter

Dé partner voor uw vloer!

* Actievoorwaarden: Bij aanschaf van minimaal 40m2 PVC vloer, in de kleur van uw keuze, ontvangt u gratis de Google Home slimme speaker ter waarde van €149,00!

Waar staat vloerprojecten voor?

Vloerprojecten wil een positieve bijdrage leveren aan de kwaliteit van vloeren. Dat doen wij door goed te luisteren naar de wens van onze klant.

Wij weten als geen ander waar u behoefte aan heeft. Ons potentieel is dan ook de kracht van vakkundigheid en kwaliteit. Om deze belofte waar te maken werken wij continu aan de verbetering van onze producten en interne processen. Voor uw gemak is ons specialistenteam qua service en tijd buitengewoon flexibel. Deze aanpak heeft ons een brede en trouwe klantenkring opgeleverd.

De vloeren die wij leveren voldoen allemaal aan de gestelde milieu-eisen. De kwaliteit van het materiaal alleen is niet voldoende. De manier waarop de vloer wordt gelegd is essentieel voor een uitstekend resultaat. Dat dit vakkundig wordt uitgevoerd is voor de presentatie van uw ruimte uitermate belangrijk. Daar staan wij voor.

Vloerafwerking

Onze projectcollectie bestaat uit een grote verscheidenheid aan vloerbedekkingen.

Daarbij kunt u denken aan harde vloeren zoals PVC, vinyl, laminaat en betondesign. Ook offreren wij zachte vloeren als tapijt of tapijttegels.

Voor elk vloertype heeft u een ruime keuze aan smaakvolle en functionele dessins en kleuren. Heeft u een ruimte als werkvloer, dan stellen wij hoge eisen aan het product.

Hierbij gaat het niet alleen om luxe, comfort en veiligheid, maar ook om de technische aspecten (slijtage door gebruik, brandwerendheid, kleurechtheid, gemak van onderhoud en vlekverwijdering). Onze projectcollectie voldoet aan alle eisen voor projectgebruik volgens de Nederlandse norm T1. Ook testen wij het volgens de Europese Norm (EN).

Een keuze voor de juiste vloer kan soms lastig zijn. Afhankelijk van uw wensen gaan wij samen op zoek naar de beste oplossing. Wij verwerken uw stijl en voorkeuren en doen u een voorstel voor de best passende vloerbedekking.

Vloerverwijdering

Het verwijderen van bestaande vloeren valt vaak erg tegen, en men weet zich geen raad meer als die vierkante meter er pas na een uur buffelen eruit is. Wij gebruiken hier speciale machines voor waardoor het verwijderen van vloeren op een professionele manier wordt uitgevoerd zonder dat u er omkijken naar heeft.

Na het verwijderen van de oude vloer kunnen we de basis van de vloer weer op en top in orde maken door te egaliseren en daarna zelfs een nieuwe vloer te plaatsen.

Bekijk de foto's om een impressie te krijgen van het ruime assortiment vloeren

Bij Van Doesburg Vloerprojecten is er voor alle eisen en wensen van de klant de juiste oplossing te vinden!

In aanvulling op Van Doesburg Vloerprojecten
  • Arthousiast Professioneel stijladvies op locatie
  • Het Lichtlab Gratis ophangservice!
  • HoekbankXXL €100,- korting op een bankstel