Van Wijngaarden & De Vries

De Bouwkundigen

Over Van Wijngaarden & De Vries

Wij zijn bouwkundig ingenieurs Gerwin van Wijngaarden en Marnix de Vries. Wij werken al 20 jaar samen en hebben velerlei verbouw-, aanbouw- en volledige nieuwbouwprojecten succesvol afgerond. Als fans van het vak staat kwaliteit bij ons altijd hoog in het vaandel en doorstaan onze bouwwerken de tand des tijds.

Waar bij ons de prioriteit ligt? Simpel:
“Hoe krijgen wij, samen met u, een voor u zo optimaal mogelijk eindproduct.”

Wat doen wij voor u?
Dus heeft u uw droomhuis gevonden, maar u denkt aan een aanbouw of verbouw? Of u heeft een kavel op het oog en wilt een nieuwbouw woning naar eigen wens bouwen? Bouwkundig teken- en adviesbureau Van Wijngaarden & De Vries Bouwkundigen adviseert u graag op een persoonlijke en heldere manier naar de mogelijkheden. Of het nu gaat om een interne verbouwing, een aan- of opbouw of een nieuwbouw woning, wij kunnen uw plannen begeleiden van idee tot en met de realisatie.

Een aantal projecten van De Bouwkundigen

Bij Van Wijngaarden & De Vries kun je terecht voor een bouwtechnische keuring. Maar als bouwkundig ingenieurs kunnen zij zowel bestaande woningen aan jouw wensen aanpassen, of een op maat gemaakte woning bouwen op dat lege kavel. Zodra er écht tekenwerk in zit, zijn zij op hun best!

In aanvulling op Van Wijngaarden & De Vries
  • Superkeukens-keuken-Benson-Ensor-hazel-oak-en-wit Superkeukens Arkel Keuze uit RVS design kraan t.w.v. €279,-
  • Arthousiast Professioneel stijladvies op locatie