Van Houwelingen Real Estate

Uw klussen in goede handen

Over Van Houwelingen Real Estate

Over ons

Van Houwelingen Real Estate is een familiebedrijf in Sliedrecht, waarbij er maar één zaak centraal staat: de klant. Natuurlijk houdt dit in dat topkwaliteit in werkzaamheden en producten op de voet volgen. Net als een duidelijke communicatie, wat door veel mensen als een van de belangrijkste factoren wordt beschouwd.

Al decennia lang is Leen van Houwelingen betrokken bij vastgoed in de breedste zin van het woord. Deze brede kennis heeft de basis gelegd en wordt nu ten volle benut door Van Houwelingen Real Estate.

Grote klus

Doordat alles wat te bedenken is op het gebied van verbouwingen wel eens de revue heeft gepasseerd, is er geen klus te groot, te moeilijk of te veelzijdig. Een aanbouw van een mooie serre, een dakkapel om de zolderkamer ruimer te maken, of een volledige renovatie. De vakkennis van Van Houwelingen Real Estate is meer dan voldoende. En dat is maar goed ook. Want voldoende is nooit de graadmeter geweest bij ons. Wij gaan voor absolute topkwaliteit!

Kleine klus

Voor iedereen die zich aanmeldt via SlimVerhuizen hebben wij een extra voordeel. Vrij uniek in zijn soort en voor iedere klant weer naar eigen wens in te vullen. Want zodra de grote klus is geklaard, blijven onze vakbekwame enthousiastelingen nog even hangen. Letterlijk! We kunnen dan nog een fotolijst, schilderij of een paar planken zo ophangen. Het is maar net wat de wensen zijn. Maar na iedere grote klus, pakken wij geheel vrijblijvend nog wat kleinere klussen op!

Bekijk de foto's om een impressie wat Van Houwelingen Real Estate voor u kan betekenen.

Bij Van Houwelingen Real Estate bent u op het juiste adres voor de volledige verbouwing van uw droomhuis.

In aanvulling op Van Houwelingen Real Estate
  • Verkoopstyling Baanbreker verkoopstyling 15% korting op tijdelijk meubilair
  • G. van den Bout & ZN. Gratis professioneel kleur- en materiaaladvies
  • Het Lichtlab Gratis ophangservice!