Van der Padt Deuren

Verkoop, service, onderhoud en renovatie van deuren

Uw deur is het visitekaartje van uw woning

GARAGEDEUREN
De door ons geleverde garagedeuren staan voor kwaliteit, gebruiksgemak en een fraai uiterlijk. Een goed passende garagedeur, eventueel met een bijpassende voordeur, kan een mooie bijdrage leveren aan het uiterlijk van uw woning. Desgewenst kunnen de garagedeuren kunnen worden voorzien van elektrische aandrijving met afstandsbediening, waardoor u uw auto niet meer uit hoeft om de deur te openen. Zeker met ons Nederlandse klimaat ervaren veel van onze klanten dat als een grote meerwaarde. In veel gevallen is het ook mogelijk uw bestaande garagedeur te voorzien van elektrische aandrijving.

VOORDEUREN
Bij ieder huis hoort een passende voordeur. Een deur die u welkom heet en past bij de stijl van uw huis, eventueel afgestemd op de aanwezige garagedeur. Maar natuurlijk moet een voordeur ook zorgen dat ongenode gasten geen kans hebben om binnen te komen. En daarnaast wil u een aangenaam binnenklimaat behouden in u woning. Hiervoor hebben wij diverse oplossingen.

AANDRIJVINGEN
Wij kunnen diverse aandrijvingen leveren voor uw nieuwe of bestaande garagedeur. De keuze voor het soort aandrijving is onder andere afhankelijk van de grootte en het gewicht van deur. Ook de snelheid van openen en/of sluiten kan voor u van belang zijn. Vanzelfsprekend worden de deuren met elektrische aandrijving voorzien van de benodigde veiligheidsvoorzieningen. Met de betrouwbare uitschakelautomaat stopt de garagedeur onmiddellijk bij contact met een onvoorziene hindernis. Voor nog meer bescherming en veiligheid adviseren wij de montage van een fotocel, die personen en voorwerpen contactloos detecteert. Ook op het moment dat er stroomuitval kunt u uw deur altijd handmatig openen en sluiten. Zelfs voor garages zonder stroomaansluiting kunnen wij een aandrijving op accu’s leveren.

Hieronder een kleine greep uit het eindeloze assortiment van Van der Padt Deuren

Bent u op zoek naar een nieuwe voordeur, of een nieuwe garagedeur? Laat je dan geheel vrijblijvend adviseren door de experts van Van der Padt!

In aanvulling op Van der Padt Deuren
  • Superkeukens-keuken-Benson-Ensor-hazel-oak-en-wit Superkeukens Arkel Keuze uit RVS design kraan t.w.v. €279,-
  • Boshuis. Thuis in Water! 50% korting op montage waterontharder & 3 gratis zakken zout
  • Culemborgs Badkamerhuys Mix&Match Doucheset t.w.v. €400,-