Van der Ent Verhuizingen

Voor verhuizingen rondom regio Den Haag!

Voor de beste prijs en vakmensen

De verhuizing van uw inboedel is bij ons in goede handen. Wij hebben bijna een 100 jaar ervaring en beseffen als geen ander dat verhuizen zeer stressvol kan zijn. Er komt veel regelwerk op u af en naast de verhuizing gaat uw gewone leven ook nog door. Misschien wordt u al een beetje zenuwachtig van het idee. Dan is er goed nieuws, want gelukkig kan verhuizen in plaats van hectisch ook leuk zijn. Met een goede planning, de juiste hulpmiddelen, voldoende hulp en een beetje flexibele instelling komt u een heel eind.

 

Verhuislift Service
Heeft u een probleem omdat uw nieuwe bankstel niet over de trap kan en heeft u geen lift die groot genoeg is. Dan biedt de verhuislift assistentie een uitkomst. Dankzij onze moderne materialen zijn wij in staat om tot 31 meter uw bankstel via de buitenkant omhoog te vervoeren. ( gemiddeld tot de 9e verdieping )

Van der Ent Group heeft zowel kwaliteit als veiligheid hoog in het vaandel. Daarom bieden wij onze verhuislift service met een deskundig en bedienend personeel aan. Om de meubelen, raamkozijn en/of balkon te beschermen wordt er gebruik gemaakt van verhuisdekens. Ook neemt onze medewerker gereedschap mee voor eventuele schroefwerk en/of het verwijderen van een uitneembaar raam.

Met zeer slecht weer kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan waardoor wij genoodzaakt zijn uw klus te verzetten. Boven windkracht 4 kunnen wij de veiligheid voor onszelf, de meubels en onze medemens helaas niet meer garanderen.

Meer weten of de beschikbaarheid van de verhuislift vul snel het aanvraagformulier in en wij nemen contact met u op. Mocht de verhuislift in uw buurt zijn, dan helpen wij u graag gelijk uit de brand!

Handyman service
Heeft u ook zo’n leuke Ikea pax kast of iets anders wat uit- en in elkaar gezet moet worden?
Bent u zelf niet meer in staat om uw inboedel verhuis klaar te maken, heeft u geen gelegenheid door een drukke agenda of heeft u twee linker handen, dan biedt de Van der Ent Group de handyman service aan tegen een scherp uurtarief.

Deze opgeleidde en vakkundige klusjesman kan alles geheel zelfstandig dé- en monteren in uw bestaande of nieuwe woning. In uw nieuwe woning kunnen bijvoorbeeld de lampen en schilderijen opgehangen worden. Moet uw wasmachine en/of droger aan of afgekoppeld worden of heeft u andere klusje, onze vriendelijke handyman helpt u graag de puntjes op de I te zetten!

Als u meer wilt weten over onze handyman service kunt u uiteraard contact met ons opnemen door het contact formulier in te vullen.

In aanvulling op Van der Ent Verhuizingen
  • Art Vastgoedstyling 15% korting op styling advies nieuwe woning *
  • Boshuis. Thuis in Water! 50% korting op montage waterontharder & 3 gratis zakken zout
  • Easy2Begin Een heerlijke fles wijn!