UwVerhuishulp.nl

Professionele aanpak & schappelijke tarieven

Laat je ontzorgen van A naar B tot Z

WELKOM BIJ UWVERHUISHULP.NL

U gaat verhuizen; na een succesvolle en soms lange zoektocht heeft u eindelijk uw passende woning gevonden, gefeliciteerd! De grootste stap is al gezet maar nu moet er natuurlijk nog van alles geregeld worden. Één van die dingen is natuurlijk verhuizen. Hoe moet ik mijn spullen vervoeren? Hoe krijg ik mijn grote meubels verhuisd? Hoe zit het met de lampen en gordijnen? En niettemin, hoe zorg ik ervoor dat mijn spullen netjes blijven?! Dit kunnen allemaal vragen zijn die nu bij u opkomen. Bij Uwverhuishulp.nl weten we het antwoord op die vragen en nemen we al die zorgen uit uw handen.

Flexibele diensten & scherpe tarieven

Natuurlijk is een nieuwe woning al duur genoeg. Wellicht heeft u al offertes ontvangen van andere bedrijven die u torenhoge prijzen rekenen. Bij Uwverhuishulp.nl heeft u de optie de kosten te verlagen door zelf in samenwerking met een of meerdere professionele en ervaren verhuizer(s) de klus te klaren. Ook totale verhuizingen zijn geen probleem voor ons verhuisteam. Wij komen graag kosteloos een keer bij u langs om de situatie in te schatten, een prijs op te stellen en de voorwaarden te bespreken.

Wat kunt u verwachten?

Kortom, of u nou veel of weinig hulp met verhuizen nodig heeft, door de flexibiliteit van Uwverhuishulp.nl is er van alles mogelijk. De door u ingehuurde verhuizer beschikt te aller tijden over kennis als (de)montage meubels, kasten, ect., handyman service(lampen, gordijnen ect.), het vakkundig inpakken van uw bezittingen en natuurlijk het tillen, inladen en vervoeren van uw spullen. Ook verzorgen wij altijd de verhuiswagen compleet met alle verhuisbenodigdheden. Onze inboedeltaxateur komt graag een keer gratis en vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken en een inschatting te maken van de klus. Door het inzicht en de ervaring van ons verhuisteam is geen klus onmogelijk! Heeft u interesse in onze diensten of gewoon behoefte aan wat verhuistips, onze medewerkers staan u graag te woord.

Onze diensten

 • Verhuisdiensten
 • Professionele hulp bij ‘zelf verhuizen’
 • Handyman service
 • Demontage & montage
 • Verhuur/uitlenen verhuisdozen & verpakkingsmaterialen
 • Inpakservice
 • Last minute verhuizingen
 • Senioren verhuizingen
 • Studenten verhuizingen
 • Kunst verhuizingen
 • Verhuisadvies
 • En meer!

Toelichting van het SlimVerhuizen-voordeel

Wanneer we in de buurt kunnen werken, is dat voor ons altijd makkelijker dan wanneer we ver moeten reizen. Dus voor de mensen die zich aanmelden voor een verhuizing binnen regio Gorinchem EN zich via SlimVerhuizen aanmelden, hebben we een speciaal tarief.
Is de verhuizing in en om Gorinchem, krijg je van ons 5% korting op het gehele kostenplaatje. En wanneer we binnen een straal van 20km vanaf Gorinchem blijven, is die korting 2,5%.

Iedere verhuizing is weer anders en voor iedere verhuizing is dus ook een andere aanpak nodig. Roy van Mildert van UwVerhuishulp.nl weet altijd de juiste oplossing te vinden om zowel de kleine als de grote voorwerpen, schadeloos van A naar B te transporteren.

Naast de vanzelfsprekende taken als het verplaatsen van uw spullen, doet UwVerhuishulp.nl een stap extra. In overleg met de klant wordt bepaalt of de spullen ook weer gemonteerd moeten worden. Of de elektronika wordt in de nieuwe woning weer geïnstalleerd. En zelfs andere kleine maar belangrijke klussen, kunnen zij voor u oppakken. Kortom, met Uw Verhuishulp wordt u volledig ontzorgd!

In aanvulling op UwVerhuishulp.nl
 • Ambiance Zonwering Bakker GRATIS Inklem hor bij iedere €1.000,-
 • Boshuis. Thuis in Water! 50% korting op montage waterontharder & 3 gratis zakken zout
 • Van der Padt Deuren Gratis handzender in een kleur naar keuze t.w.v. €85,-