Trinity Furniture Solutions

Specialist in linoleum

Tafels en tafelbladen op maat

Wij zijn gek van tafels. Wij onderscheiden ons van andere leveranciers door ons specialisme in meubellinoleum, onze maatwerkmogelijkheden en door onze klantgerichtheid.
Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij voor u mooi en tijdloos meubilair van een hoog kwaliteitsniveau realiseren, geheel op uw wensen afgestemd.

Specialisme in meubellinoleum
Wij zijn gespecialiseerd in meubellinoleum, een unieke duurzame afwerking met prachtige eigenschappen. Meubellinoleum is een 2 mm dik materiaal dat gemaakt wordt van natuurlijke grondstoffen.

Tafels en Tafelbladen
Wij willen onze klanten tafels of tafelbladen leveren die zich onderscheiden in vorm en materiaal. Tafels die van topkwaliteit zijn en dezelfde kwaliteit hebben als topmerken in de meubelindustrie. En tegen een redelijke prijs. Omdat de bureau en tafelbladen op maat gemaakt worden is er een enorme keuze in de vorm, dikte en toplaag van de bladen. Tevens leveren wij ook complete tafels, zoals tafels van hout of een combinatie van een tafelblad op maat en een apart tafelonderstel.

Ontwerp zelf uw tafel(blad)!
U heeft bij ons de volledige vrijheid om een tafel of tafelblad op maat te laten maken.
Elke vorm en uitvoering van een tafelblad is mogelijk.
U bepaalt helemaal zelf hoe de tafel er uit moet komen te zien en wij maken het voor u!
U hebt de keuze uit linoleum, Fenix, HPL en houtfineer als afwerking van het tafelblad.

Binnen 6 à 7 weken leveren wij een speciaal voor u gemaakte tafel of tafelblad in de hoogste kwaliteit waar u lang plezier van zult hebben.
Een unieke, voor u op maat gemaakte tafel of tafelblad die niet in de winkel te koop is!

Ga voor 100% kwaliteit, service en tevredenheid en laat hier je gegevens achter, dan nemen wij contact op!

Ter inspiratie…

Precies wat jij wil! Dat is het uitgangspunt van ieder project waar wij mee beginnen. Ben je op zoek naar een werkplek voor thuis, of een tafel om gezellig met het gezin aan te ontbijten, lunchen en dineren? Vertel ons wat jouw voorkeur is en wij maken er iets moois van.

En omdat wij niet alleen voorstander zijn van een mooie wereld, maar vooral ook een gezonde wereld, werken met natuurlijke en milieuvriendelijke producten!

In aanvulling op Trinity Furniture Solutions
  • Arthousiast Professioneel stijladvies op locatie
  • Het Lichtlab Gratis ophangservice!
  • HoekbankXXL €100,- korting op een bankstel