Tbls

De mooiste exclusieve robuuste meubels

Over Tbls

Tbls Logo

Tbls legt zich voor de volle 100% toe, op het aanbieden van exclusieve, robuuste eetkamertafels en bijpassende comfortabele stoelen. Constant zijn wij op zoek naar nieuwe modellen en afwerkingen met een geleefd, natuurlijk en robuust uiterlijk. Onze producten zijn bestemd voor de echte levensgenieters die houden van een hapje, een drankje en comfortabel, stijlvol dineren. Onze tafels zijn voor de Bourgondiërs welke kunnen genieten van de goede dingen van het leven.

Tbls is een bedrijf met een lange geschiedenis in de productie en verkoop van massief houten meubelen. Onze producten worden in onze eigen fabrieken in verschillende productie landen gefabriceerd. Ieder product wordt kwalitatief gekeurd, alvorens het onze fabrieken verlaat. Onze tafels en stoelen zijn van een zeer hoge, bewezen kwaliteit.
Omdat wij zelf onze tafels produceren kunnen wij een prijsniveau aanbieden welke het voor iedereen mogelijk maakt een van onze pronkstukken te bezitten.

Kleine greep uit portfolio van Tbls

Klassiek en modern. Origineel en ambachtelijk. Het assortiment van Tbls bestaat uit talloze schitterende exemplaren. En dat alles wordt voor een zeer gezonde prijs bij je thuis afgeleverd.

In aanvulling op Tbls
  • Superkeukens-keuken-Benson-Ensor-hazel-oak-en-wit Superkeukens Arkel Keuze uit RVS design kraan t.w.v. €279,-
  • Arthousiast Professioneel stijladvies op locatie