SlimVerhuizen Sun-Cell regio Gorinchem

Sun-Cell – Zonnepanelen

Bespaar op uw energiekosten!

Sun-Cell zoekt het allemaal voor u uit!

Wilt u zonnepanelen laten installeren, maar heeft u er zelf weinig kennis over? Dan bent u bij Sun-Cell B.V. op het juiste adres! Wij adviseren en helpen u graag met uw zoektocht naar de ideale zonnepanelen.

Voordelen

Zonnepanelen zijn blauwe of zwarte panelen die energie uit zonlicht omzetten in elektrische energie. Door de aanschaf van zonnepanelen bespaart u direct geld op uw energierekening. De zonne-energie die u zelf produceert hoeft u niet in te kopen, dit maakt u minder afhankelijk van energiebedrijven en van de jaarlijkse prijsstijgingen van elektriciteit. Het is zonder twijfel een goede investering, mede doordat de terugverdientijd veel korter is dan de levensduur van de producten. Door het gebruik van zonnepanelen levert u persoonlijk een bijdrage aan een vermindering van de CO2-uitstoot, een besparing op het verbruik van fossiele brandstoffen en een grotere onafhankelijkheid van energiecentrales.

Rendement

Sun-Cell streeft naar een zo hoog mogelijk economisch en technisch rendement van de geplaatste systemen. Hierdoor wordt de kortste terugverdientijd voor de klant gerealiseerd; de juiste materialen zijn hierbij essentieel. Door het ruim opstellen van de panelen met minimale schaduweffecten haalt u met de systemen van Sun-Cell in Nederland opbrengsten tot 1000 kWh per kWp.

Situatieanalyse

Zonnepanelen zijn niet op elk dak mogelijk. Heeft uw dak de juiste ligging ten opzichte van de zon, hoe groot is het dak, is er schaduw op uw dak? Sun-Cell zoekt het allemaal voor u uit! Wij komen daarom altijd eerst bij u langs om een situatieanalyse uit te voeren. Ons ervaren team verzorgt de gehele installatie van uw zonnepanelen, van begin tot eind.

Bekijk de foto's om een impressie te krijgen van zonnepanelen op uw dak.

Bij Sun-Cell bent u op het juiste adres voor het installeren van zonnepanelen. Sun-Cell zoekt het allemaal voor u uit!

#Sun-cell #SlimVerhuizen #Groenestroom

In aanvulling op Sun-Cell – Zonnepanelen
  • Superkeukens-keuken-Benson-Ensor-hazel-oak-en-wit Superkeukens Arkel Keuze uit RVS design kraan t.w.v. €279,-
  • Boshuis. Thuis in Water! 50% korting op montage waterontharder & 3 gratis zakken zout
  • Van Hollandse Bodem Stijladvies én moodboard van professionele styliste, Paola C.