Strijker Property Watch

Voor al uw loodgieterswerk en installaties

Uw eigendom onze zorg

Wat kunnen we voor uw doen?

Strijker Property Watch richt zich op loodgieterswerk, CV installaties, klimaatinstallaties en gebouwbeheer. In deze vakgebieden beschikken wij over de ervaring en de beste specialisten. Ook werken wij met de meest moderne technieken en beste materialen, waardoor u kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid en kwaliteit van Strijker Property Watch.

Waarom kiest u voor Strijker Property Watch?

Door voor Strijker Property Watch te kiezen weet u zeker dat u kiest voor een betrouwbaar en kwalitatief hoog bedrijf. Wij hebben de beste specialisten in elk vakgebied en werken met de modernste technieken en beste materialen. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat elk project tot een goed eind wordt gebracht met een perfect resultaat.

Projecten

Wij hebben vele projecten succesvol afgerond, zoals bijvoorbeeld een project Herman den Blijker. Hiervoor hebben wij drank- en kook containers custom build gemaakt. Wij zijn hier als Strijker Property Watch erg trots op en hebben hiermee bewezen aan de meest uitzonderlijke wensen te kunnen voldoen.

Bekijk de foto's om een impressie te krijgen van de werkzaamheden van Strijker Property Watch

Bij Strijker Property Watch bent u aan het juiste adres voor uw Loodgieterswerk, CV installaties, klimaatinstallaties en gebouwbeheer.

In aanvulling op Strijker Property Watch
  • Superkeukens-keuken-Benson-Ensor-hazel-oak-en-wit Superkeukens Arkel Keuze uit RVS design kraan t.w.v. €279,-
  • Boshuis. Thuis in Water! 50% korting op montage waterontharder & 3 gratis zakken zout
  • Culemborgs Badkamerhuys Mix&Match Doucheset t.w.v. €400,-