SolarMatch

DUURZAME ENERGIE

Over de duurzame energie van SolarMatch

Zonnepanelen
Zelf duurzame energie opwekken doet u het best met onze zonnepanelen. Een zonnepaneel bestaat uit zonnecellen en wekt elektriciteit op uit de zonnestralen. De opbrengst van zonnepanelen zorgt ervoor dat u flink wat kosten bespaart. De energie, afkomstig van de zonnepanelen, zorgt er namelijk voor dat het verbruik van reguliere stroom vermindert en de energierekening dus lager uitvalt.

De voordelen van zonnepanelen op een rijtje:
• Kostenbesparend
• Milieuvriendelijk
• Woningwaarde stijgt
• Lange levensduur
• Weinig onderhoud vereist

Heeft u meer informatie nodig over onze zonnepanelen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij u thuis? Neem dan direct contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Zonnepanelen kopen
Steeds meer mensen zien het nut van duurzame energie en maken milieuvriendelijkere keuzes. Het is dan ook niet vreemd dat steeds meer particulieren, maar ook bedrijven, kiezen voor de aanleg van zonnepanelen. Zij geven voornamelijk aan dat dit komt omdat het gaat om schone en goedkope energie en dat zij merken dat de investering snel wordt terugverdiend. U kunt bij ons terecht voor alle soorten zonnepanelen en we verzorgen ook de plaatsing ervan.

 

BTW terugvragen zonnepanelen
Net als wij steunt de overheid milieuvriendelijke aanpassingen in het dagelijks leven. Zo ook de aanschaf van zonnepanelen. Hierdoor krijgt u zowel van de zonnepanelen zelf als van onze installatie 21% btw terug. Op deze manier is de investering zeer eenvoudig en snel terug te verdienen. Bovendien is het mogelijk om tegen een zeer lage rente een energiebespaarlening aan te vragen.

 

Een geschikt dak voor zonnepanelen
Ieder dak is geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. Echter, de opbrengst van de zonnepanelen is wel afhankelijk van het soort dak waar ze op bevestigd zijn. De volgende punten zijn van belang voor de opbrengst van zonnepanelen:

Richting: uiteraard dienen zonnepanelen voor een optimale opbrengst zo lang mogelijk in de zon te staan of liggen. De meest ideale richting voor de zonnepanelen is het zuiden. Hoe verder u de zonnepanelen van het zuiden verwijdert, hoe lager het rendement zal zijn. We raden u af de zonnepanelen op het noorden te richten.

Beschutting: wanneer een deel van uw zonnepanelen in de schaduw ligt, heeft dit een negatief effect op de gehele opbrengst van uw zonnepanelen.

Hellingshoek: de hellingshoek is in mindere mate van belang voor de opbrengst van zonnepanelen. De ideale hellingshoek voor een zonnepaneel is 35 graden.

“Op ieder dak past een dekseltje”

Duurzaamheid voert vandaag de dag de boventoon in veel situaties. En steeds meer mensen zien het nut van een schoner milieu, met daarbij een financieel voordeel ten opzichte van de gevestigde orde zoals verwarmen op gas. Zeker wanneer de juiste kwaliteit wordt geïnstalleerd, levert het de gebruiker veel voordeel op.

En natuurlijk een schoner milieu voor de volgende generaties!

In aanvulling op SolarMatch
  • Superkeukens-keuken-Benson-Ensor-hazel-oak-en-wit Superkeukens Arkel Keuze uit RVS design kraan t.w.v. €279,-
  • Arthousiast Professioneel stijladvies op locatie