SNG Bouw Solutions

Projectverbouwing - Ouderkerk aan den IJssel

Alles onder één dak!

Alles onder één dak!

Doordat SNG Bouwsolutions in de loop der jaren een netwerk van bewezen specialisten heeft opgebouwd, is dit meer een levensmotto dan een reclameleus geworden. En de opdrachten variëren dan ook van groot naar klein en zelfs van buiten naar binnen.

Van kleine aanpassingen tot complete verbouwingen, of bijvoorbeeld het groter maken van je woning door een uitbouw met een serre of keukenkamer. Met de opgebouwde ervaring kan van start tot finish alles uit handen worden genomen.  En zelfs als je nog hulp nodig hebt bij het design, kan SNG Bouwsolutions je adviseren.
Na grondig overleg met de klant zullen we een realistische offerte en een tijdschema opstellen.

Doordat verkoop, planning, calculatie, coördinatie en uitvoering in eigen handen blijft, zijn wij dankzij onze lange ervaring, kennis en vakmanschap in staat de afgesproken prijs/kwaliteit te leveren.

Zelfs voor de meest specialistische verbouwing, kun je bij SNG terecht. Voor de klant blijft er namelijk één aanspreekpunt. Want de specialisten worden door SNG georganiseerd en gecoördineerd.

De werkzaamheden kunnen heel kort en simpel samengevat worden in:

  • Nieuwbouw
  • Verbouw
  • Renovatie
  • Onderhoud
  • Dakkapellen en dakopbouwen
  • Afwerking

Voor als er nog vragen zijn, of je denkt nu “Ja, dit wil ik!” …druk op de knop, laat je telefoonnummer achter en je wordt zeer snel gebeld voor een vrijblijvende afspraak.

Door actief meedenken en het aandragen van originele oplossingen, onderscheidt SNG Bouw Solutions zich van de standaard bouw- en aannemingsbedrijven. Een ervaren aannemer met een uitgebreid netwerk professionele onderaannemers, waar kwaliteit en klant altijd vooraan staan.

Hieronder een kort overzicht van een aantal afgeronde projecten. Naast de paar hoofdonderdelen, is SNG Bouw Solutions inzetbaar voor ieder denkbaar project waarbij gebouwd moet worden. Zowel binnen- als buitenshuis wordt vakmanschap en creativiteit gecombineerd om alle wensen van de klant te verwezenlijken.

SNG Bouwsolutions werkt samen met een goed en betrouwbaar bouwteam van onderaannemers die hun vak verstaan en meedenkend vermogen hebben. Met verstand van luxere en hoogwaardige materialen en de kennis om te weten wanneer ze dit toe kunnen passen. En hoe ze deze materialen op de beste wijze kunnen verwerken. Soms zijn dit hele kleine aanpassingen in materiaal, montage of afwerking. Maar dat is wat je project ècht afmaakt en die WAUW-factor geeft. Mede hierdoor kunnen wij vol vertrouwen zeggen, dat wij net even dat extra stukje kwaliteit leveren.
In aanvulling op SNG Bouw Solutions
  • Art Vastgoedstyling 15% korting op styling advies nieuwe woning *
  • Boshuis. Thuis in Water! 50% korting op montage waterontharder & 3 gratis zakken zout
  • verhuis vrachtwagen Budget Verhuisservice Bespaar €100,- op verhuisdozen!! *