SBA Beveiliging B.V.

VEILIG, SCHERP EN VERTROUWD

Veiligheid is een gevoel … je weet pas wat je mist als het er niet meer is!

SBA Beveiliging adviseert al sinds 1979 met veel passie en plezier bij de aanschaf en installatie van inbraaksystemen en wij zijn toonaangevend op beveiligingsgebied. Door onze actuele kennis en klantvriendelijke houding hebben wij een grote vaste klantenkring en een goede reputatie opgebouwd.
SBA Beveiliging is een KIWA gecertificeerd Borg technisch beveiligingsbedrijf. Door deze certificering kunt u er zeker van zijn dat de kwaliteit van de door ons aangebrachte beveiligingssystemen en onze service tot het hoogste niveau behoren.

De specialisten van SBA Beveiliging stellen graag een voor u geschikt beveiligingsplan op waarbij gewerkt wordt met een risico analyse zoals voorgeschreven door het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV).

Onze uitdaging is het streven naar optimale beveiligingsoplossingen in alle mogelijke gevallen waarbij gebruiksvriendelijkheid, continuïteit en integriteit sleutelwoorden zijn.

Onze medewerkers zijn deskundig, klantgericht, betrouwbaar en flexibel en denken graag met u mee. Het spreekt voor zich dat zij in het bezit zijn van een ‘verklaring van betrouwbaarheid’.

Veiligheid is een gevoel!
Wij weten als geen ander hoe belangrijk dit gevoel is. Uw beveiligingssysteem dient gebruiksvriendelijk en naadloos geïntegreerd te zijn in uw leven en dat van uw gezinsleden. Mocht uw beveiligingsbehoefte veranderen dan moet het systeem eenvoudig aan te passen zijn.

Beveiligingssystemen – gebruiksvriendelijk en goed geïntegreerd in uw dagelijks leven
Bij SBA Beveiliging beschikken we over veel kennis bij het installeren van innovatieve systemen voor de particuliere en zakelijke markt.

De door ons aangebrachte systemen zijn via internet eenvoudig te bedienen met een app via uw pc, smartphone of tablet. Door toepassing van remote service kunnen wij, onder andere, de programmering op afstand voor u wijzigen zodat servicekosten gereduceerd worden.

Naast beveiliging tegen inbraak adviseren wij u graag bij uitbreiding van uw beveiligingsplan met extra componenten zoals bijvoorbeeld buitendetectie, camerabewaking, rook- en branddetectoren, kluizen en toegangscontrole. Heeft u huisdieren? Geen probleem, ook daar hebben onze experts een oplossing voor.

Camera’s – altijd en overal toezicht
Camera’s werken zeer preventief en worden steeds meer toegepast. Omdat elke situatie anders is zijn er veel keuzemogelijkheden. Thermische camera’s en IP-camera’s met haarscherpe beeldkwaliteit zowel overdag als ’s nachts, losse opnamerecorders en cameraservers met de mogelijkheid tot bekijken, bedienen en terugzien van camerabeelden via uw pc, smartphone of tablet. Met IP-camera’s kunt u vanaf elke plek ter wereld met internet uw camera’s beheren.

Kluizen – uw dierbare bezittingen optimaal beschermen
Het veilig opbergen van waardevolle en dierbare goederen is een belangrijk onderdeel van het beveiligingsplan. De keuze van het juiste type kluis is geheel afhankelijk van uw persoonlijke situatie. De adviseurs van SBA Beveiliging helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Een optimale waardeberging kan uw inbraakrisicoklasse positief beïnvloeden. Het investeren in een kluis kan resulteren in een lagere risicoklasse waardoor u minder hoeft te investeren in bouwkundige en elektronische maatregelen.

SBA Beveiliging is gespecialiseerd in veiligheid en uw aangewezen partner op het gebied van inbraakbeveiliging, camerabeveiliging, kluizen, toegangscontrole, brand & ontruiming, bouwkundige beveiliging, persoonsbeveiliging en domotica.
In aanvulling op SBA Beveiliging B.V.
  • Ambiance Zonwering Bakker GRATIS Inklem hor bij iedere €1.000,-
  • Boshuis. Thuis in Water! 50% korting op montage waterontharder & 3 gratis zakken zout
  • Van der Padt Deuren Gratis handzender in een kleur naar keuze t.w.v. €85,-