RIWIN Hogedrukreiniging

Omdat groen niet altijd mooi is

We maken het niet alleen schoon. Het ziet er weer als nieuw uit!

Wat doet RIWIN Hogedrukreiniging?

Een schoon terrein is het visitekaartje voor elke onderneming maar dit geldt ook voor de woning, een winkelstraat of parkeergarage. Zo zijn er veel voorbeelden te noemen. Schoon is belangrijk voor de uitstraling maar ook voor de levensduur van uw bezittingen. Als u om u heen kijkt, zult u zien dat er veel zaken niet schoon zijn. Het is niet mooi en soms ook gewoon gevaarlijk. Ons klimaat zorgt ervoor dat vuil en groene aanslag vanzelfsprekend zijn. Op plaatsen waar geen zon komt, heeft men daar nu eenmaal meer last van. Daarnaast kan op vloeren en terreinen, die intensief worden gebruikt, vuil achterblijven dat zich gaat hechten.

Maar wie maakt het schoon?

Wij nemen deze werkzaamheden graag voor u uit handen. Dit doen we voor zowel bedrijven als particulieren. We werken met professionele apparatuur en met een maximale druk van 200 bar. Met stoom zorgen we ervoor dat alles weer schoon wordt. We geven een eerlijk advies en uiteraard garanderen wij de beste resultaten. En met onze abonnementenservice zorgen wij ervoor dat het nooit meer vuil wordt!

U kunt het niet bedenken of wij maken het schoon:

Balkons, Bedrijfsterreinen, Bedrijfsvloeren, Boten, Garagevloeren, Galerijen, Graffiti, Hekwerken, Kademuren, Kunstwerken, Opritten, Openbare ruimten, Parkeergarages, Parkeerplaatsen, Schoolpleinen, Schuttingen, Sanitaire ruimten,  Schuttingen, Steigers, Straatwerk, Tankstations, Tegelvloeren, Terrassen, Trappen, Tuinmuren, Tuinmeubilair, Vlonders, Wasstraten, Werkmaterieel, Zwembaden, Etc.

Hoe ziet een oppervlak eruit na de reiniging van RIWIN?

Bij alle oppervlakten in de buitenlucht, hoopt het vuil zich in de loop der jaren langzaam op. Omdat dit zo langzaam gaat, merkt men dat bijna niet. Maar zodra RIWIN langs is geweest, is het verschil gigantisch en voor iedereen te zien. Binnen een paar uur is de oprit, het terras of schutting weer zo goed als nieuw.

In aanvulling op RIWIN Hogedrukreiniging
  • Verkoopstyling Baanbreker verkoopstyling 15% korting op tijdelijk meubilair
  • Ambiance Zonwering Bakker GRATIS Inklem hor bij iedere €1.000,-
  • Hoveniersbedrijf Kruijt Gratis snoeiadvies en handige tuiniertips