Payne & Sons Domotica

DOMOTICA & DATA

Domotica en Data van Payne & Sons

Domotica / Data Comfort Touch

Met domotica automatiseren we uw elektrische apparaten en krijgt u gemakkelijk via uw smartphone toegang tot deze apparaten. Denkt u hierbij aan huishoudelijke apparaten als een magnetron en geluidsinstallaties, maar ook verlichting, gordijnen, de verwarming etc. We zijn een full service installateur, waardoor wij de domotica niet alleen installeren, maar ook leveren. Heeft u meer informatie nodig of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij u thuis? Neem dan direct contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken wat het best bij u past.

De voordelen van domotica

Domotica brengt meerdere grote voordelen met zich mee:

 • Kostenbesparend
 • Milieuvriendelijk
 • Meer comfort
 • Betere beveiliging
 • Gecentraliseerde besturing

Kostenbesparend en milieuvriendelijk

Door gebruik te maken van ons domotica-systeem zult u flink besparen op uw energierekening aan het eind van het jaar. Dit maken we mogelijk door uw persoonlijke energieverbruik inzichtelijk te maken, zodat u ziet waar winst te behalen valt. Daarnaast zijn verschillende elektrische apparaten geschikt voor timers. Hierdoor schakelen de apparaten naar wens in en uit. Zo staan deze apparaten niet langer meer nutteloos aan. Dit draagt eveneens bij aan het milieu.

Meer comfort

Wij zijn er voor onze klanten en willen enkel het beste voor hen. Daarom creëren we door domotica een enorme dosis comfort. Zo bent u vanaf de bank in staat de lichten te dimmen, de verwarming een tandje warmer te zetten of de geluidsinstallatie uit te zetten.

Betere beveiliging en gedecentraliseerde besturing

We helpen uw woning of pand eveneens beter te beveiligen door middel van domotica. Zo zorgen wij ervoor dat het alarm automatisch geactiveerd wordt zodra u het pand verlaat. Door domotica bent u ook in staat de lichten op afstand te besturen, zodat het lijkt alsof u gewoon thuis bent. Wanneer het alarm of de beveiligingscamera’s toch afwijkende gebeurtenissen signaleren, krijgt u een melding op uw smartphone.

Voorbeelden van domotica

Vaak bent u al in het bezit van domotica. Veel nieuwe thermostaten, lampen van Philips en muzieksystemen van Sonos zijn bijvoorbeeld te automatiseren. Verder beschikt bijna iedereen over een wifi-netwerk, waardoor het enkel nog nodig is om de besturing hiervan te centraliseren door middel van enkele schakelaars. Enkele voorbeelden van domotica in huis of op de werkvloer zijn:

 • Verwarming: we maken het voor u mogelijk om de verwarming te activeren zodra u uw woning of kantoor binnenkomt en zorgen dat de verwarming uitschakelt of lager gaat zodra u het pand weer verlaat.
 • Toegang: we zorgen ervoor dat poorten en voordeuren automatisch voor u opengaan zodra u aankomt.
 • Keuken: u kunt verschillende apparaten op afstand in- en uitschakelen zoals de oven, het koffiezetapparaat etc.
 • Verlichting: lampen zijn op afstand te besturen en kunnen eveneens werken met een timer.

“Meer gemak, meer comfort en meer veiligheid”

De experts van Payne&Sons hebben een schat aan ervaring in het adviseren over domotica-oplossingen. Niet alleen het woongemak en leefcomfort wordt onder de loep genomen. Maar ook zeker de beveiliging krijgt voldoende aandacht. Zo kunnen de klanten van Payne&Sons onbezorgd genieten van een woning die ze onder controle hebben….vanaf de bank 😉

In aanvulling op Payne & Sons Domotica
 • Superkeukens-keuken-Benson-Ensor-hazel-oak-en-wit Superkeukens Arkel Keuze uit RVS design kraan t.w.v. €279,-
 • Arthousiast Professioneel stijladvies op locatie