Op Maat Verhuizingen

Uw spullen, onze zorg!

``Méér dan verhuizen alleen``

U gaat binnenkort privé verhuizen? Dan allereerst gefeliciteerd met uw nieuwe woning!

Op Maat Verhuizingen is een bekende naam in de verhuisbranche. Vooral omdat we een allround bedrijf zijn, dat voor iedere soort verhuizing de juiste kennis en specialisten in dienst heeft. En om zonder zorgen over te gaan in uw nieuwe woning, betekent sowieso dat uw belangrijke (en minder belangrijke) spullen goed worden overgebracht.

Voor het goed uitvoeren van een verhuizing moeten er meerdere zaken vooraf geregeld worden. Een goede planning draagt bij aan een plezierige en zorgeloze verhuizing en een fijne start in uw nieuwe woning.

Op Maat Verhuizingen is de betrouwbare partner in de uitvoering van uw verhuizing. Wat mag u zoal van ons verwachten:
* Gratis verhuisadvies “Op Maat”.
* Uw inboedel verzekerd tot een bedrag van € 100.000,-.en geen eigen risico!!
* Een vrijblijvend inventarisatiebezoek voor het berekenen van de omvang van uw verhuizing.
* Wij maken gratis een passende verhuisofferte, duurt ca. 20 minuten tijdens ons bezoek.
* Gratis gebruik van diverse verhuisproducten als verhuisdozen, inpakpapier en stikkers al vanaf een standaard verhuizing.
* Vakkundige ervaren verhuizers op uw verhuisdag welke betrouwbaar, gediplomeerd, hardwerkend, meedenkend en vriendelijk zijn.
* Goedgekeurd verhuismateriaal als verhuissteigers, verhuisliften, luchtgeveerde verhuiswagens voorzien van laadklep.
* Gunstige prijs / kwaliteit verhouding en een prettige werksfeer.

Of u nu groter of kleiner gaat wonen. Verhuist van of naar een appartement, eengezinswoning, woonboot of villa bij Op Maat Verhuizingen bent u aan het juiste adres voor een zorgeloze verhuizing.
Wij verzorgen particuliere verhuizingen door héél Nederland. En zeker in midden Nederland zijn wij een van de meest gerenommeerde verhuisbedrijven.
Op Maat Verhuizingen verzorgt alle soorten verhuizingen dus als het bij u gaat om een gedeeltelijke verhuizing van alleen de grote stukken of een complete verhuizing met het inpakken van uw inboedel erbij dan is dit bij ons in goede handen.

Heeft u in uw oude of nieuwe woning ook nog werk te doen? Dan is onze Handyman-Klusjesmanservice een aanrader. Deze hangt al uw gewenste lampen, schilderijen, planken en/of kastjes voor u op.

Wilt u een offerte op maat of enkel wat praktische verhuistips neem dan vrijblijvend contact met ons op door op de knop “Ja, dit wil ik!” te klikken.
Een medewerker van Op Maat Verhuizingen zal dan contact met u opnemen, om te kijken hoe we u het best van dienst kunnen zijn.

Tot snel!

Op Maat In Beeld

Het vakmanschap van Op Maat Verhuizingen heeft te maken met accuratesse, maar ook met constant in beweging zijn. Desondanks kunnen we met onderstaande actiefoto’s een tipje van de sluier oplichten. Met de tot grote hoogte uitschuifbare verhuislift is geen locatie gek genoeg. En zelfs een heuse vleugel wordt in alle rust door Op Maat uit een appartement gevist.
De minder spectaculaire foto´s onderstrepen dit vakmanschap. Met veel zorg worden de meubels en andere waardevolle spullen gedemonteerd, ingepakt, vervoerd naar uw nieuwe woning en daar weer opgebouwd. Want uw spullen, zijn onze zorg!

In aanvulling op Op Maat Verhuizingen
  • Art Vastgoedstyling 15% korting op styling advies nieuwe woning *
  • Boshuis. Thuis in Water! 50% korting op montage waterontharder & 3 gratis zakken zout
  • Easy2Begin Een heerlijke fles wijn!