Onderhoud en Klus

Voor al uw schilder-, onderhoud- en hovenierswerk

Over Marcel Mijer

Onderhoudsbedrijf M. Mijer, in regio Den Haag vooral bekend als Onderhoud&Klus, werkt niet alleen in regio’s Rotterdam en Den Haag, maar is bereid door het land te reizen. En alsof dat het gemak niet voldoende vergroot, heeft hij in de loop der jaren een netwerk professionals opgebouwd, waardoor hij alle specialiteiten in huis heeft. En dus alle klussen en verbouwingen, zowel binnen als buiten, kan aangaan.

Heeft u een nieuwe woning waarbij er nog van alles gedaan moet worden en wilt u daarvoor één aanspreekpunt? Dan is Marcel Mijer uw man. Met al zijn ervaring en vakkennis is hij in staat uw pand volledig te renoveren, te schilderen en ook nog al het hovenierswerk te doen. Het resultaat is dat uw woning zowel binnen als buiten weer als nieuw is en voelt als uw eigen thuis.

Want echt SlimVerhuizen resulteert altijd in comfortabel wonen!

Van alle markten thuis - Onderhoud en Klus

Door het netwerk dat Marcel Mijer in de afgelopen jaren heeft opgebouwd, kun je bij Onderhoud&Klus terecht voor alles in en om het huis. Met professionele tuinontwerpers, hoveniers, schilders, timmermannen en algemene klustoppers is er geen klus te groot….of te klein!

In aanvulling op Onderhoud en Klus
  • Superkeukens-keuken-Benson-Ensor-hazel-oak-en-wit Superkeukens Arkel Keuze uit RVS design kraan t.w.v. €279,-
  • Arthousiast Professioneel stijladvies op locatie