NESTcoat

KRACHT IN PARTNERSCHAP

Iets meer over NESTcoat

Overal waar (gecoat) metaal is kan NESTcoat waarde toevoegen! NESTcoat vertelt:
‘’Om problemen van het metaaloppervlak te voorkomen, op te lossen of juist het product in een esthetisch hoge staat te brengen kunt u ons inschakelen.

Wij zijn namelijk specialist in het herstellen van organische deklagen zoals poedercoat- en natlakdeklagen, maar ook metallische deklagen zoals thermisch verzinkt staal. Dit geldt ook voor het herstellen van een combinatie van deze technieken, namelijk: een Duplex-systeem.
Ook het corrosievrij maken van roestvast staal (RVS) kunnen wij voor u verzorgen.

Ons werk is veelzijdig. De ene dag repareren we een design deurkozijn in Zoutelande, en de andere dag zijn we aanwezig in Polen om de oplevering van een elektrisch buslaadstation te realiseren. Wij houden ons dagelijks bezig met het esthetisch als functioneel perfectioneren van metalen in alle soorten en maten.’’

Welke producten kan NESTcoat behandelen?
In principe kan alles wat van metaal is door NESTcoat behandeld worden! Denk hierbij aan:
● Stalen en aluminium (design) kozijnen en deuren
● Balkonhekwerken
● Leuningen
● Stalen trappen
● Lateien / geveldragers
● Radiatoren
● Staalconstructies
● Metalen plantenbakken
● Toegangspoorten en hekken
● Brievenbussen
● Liften
● En ga zo maar door!

Naast de aanwezige expertise; Waarom kiest u nog meer voor NESTcoat?

1. Flexibel
‘’Bij ons is in overleg alles mogelijk. Zo zijn we.’’
2. Geen klus te gek
‘’Doordat metalen er in alle soorten en maten zijn, zijn onze projecten dit ook. Dus wees niet bang om ons te verrassen!’’
3. Volledige ontzorging
‘’Ontzorgen is waar wij voor staan.’’

NESTcoat werkt op locatie van de klant, door geheel Nederland, maar ook daarbuiten. Geen enkel project wat NESTcoat tegenkomt is hetzelfde: Elk project vraagt een specifieke aanpak. Dit pakken de mensen van NESTcoat met beide handen aan, om zo te kunnen komen tot de perfecte oplossing voor u.

Wat kan NESTcoat nou exact voor u gaan betekenen?
1. Inspecteren
2. Herstellen metaaloppervlakken
3. Herstellen poedercoating
4. Renoveren
5. Onderhouden

Hieronder worden deze diensten stuk voor stuk toegelicht.

1. Inspecties
De bescherming van uw metaalproduct is van groot belang. Om te constateren in hoeverre het oppervlak van uw metaalproduct is aangetast kunt u NESTcoat inschakelen. Voor zowel thermische zinklagen, poedercoatlagen als ook natlakdeklagen.

2. Herstellen metaaloppervlakken
Leg uw wens gerust aan NESTcoat voor, er is veel mogelijk!

Enkele voorbeelden zijn:
● Het corrosievrij/roestvrij maken van metalen
● Herstellen van montageschades
● Verwijderen van krassen
● Herstellen van deukjes
● Verwering van de kleur herstellen
● De glansgraad herstellen
● Een andere RAL-kleur aanbrengen en restyling

3. Herstellen poedercoating
Is poedercoating op locatie te herstellen? Jazeker, NESTcoat kan dit!

Het herstellen van poedercoating op locatie is een kunst op zich. Het proces is dusdanig ingewikkeld dat de meesten niet eens weten dat dit mogelijk is. NESTcoat heeft deze technieken ontwikkeld tot perfectie. NESTcoat weet als geen ander hoe omgegaan moet worden met het herstellen van poedercoating op locatie. Een dienst als deze is revolutionair binnen de branche. Hier is NESTcoat buitengewoon trots op.

4. Renoveren
Een metaalproduct conserveren is belangrijk, zowel uit functioneel als esthetisch oogpunt. Een conservering is echter niet statisch, de kwaliteit van een conservering gaat altijd achteruit.
Voor een product met een structureel aangetast oppervlakte kan het volledig opnieuw conserveren de juiste keuze zijn. En niet onbelangrijk: hergebruik van het product draagt bij aan duurzaamheid/circulariteit.

5. Onderhouden
Het periodiek onderhouden (reinigen + inspecteren) van organische deklagen (poedercoat- en natlakdeklagen) als ook metallische deklagen (zoals thermisch verzinkt staal) is een essentiële factor voor het behoud van het product. Vervuiling zorgt namelijk voor een snelle afname van de corrosiewerendheid en het esthetisch uiterlijk. Vooral in stedelijk gebied en nabij kustgebieden is de aantasting van de coating heviger.

Hieronder een kleine greep uit de particuliere en zakelijke opdrachten die NESTcoat heeft uitgevoerd

Doordat NESTcoat een praktisch allesomvattende portfolio heeft, kunnen we slechts een fractie ervan hier laten zien. Mocht u twijfelen of NESTcoat voor u de juiste partner is, kan u geheel vrijblijvend meer informatie opvragen. Druk op de knop “Ik wil meer weten!” en er wordt zo snel mogelijk contact opgenomen door de experts van NESTcoat.

In aanvulling op NESTcoat
  • SIZO GROUP The Sign Contractor
  • Akoestiek & Co Akoestiekverbetering Gegarandeerd
  • Van der Padt Deuren Gratis handzender in een kleur naar keuze t.w.v. €85,-