Kaat…Behang enzo

Voor de complete wandafwerking

Over Kaat...Behang enzo

Heb je al een behang op het oog, of zelfs al gekocht, maar heb je geen zin om zelf te plakken? Dan doet KAAT… BEHANG ENZO dat voor je. Zij is een specialist op het gebied van behang en wandafwerking en heeft ervaring met alle verschillende soorten en de werkwijze die daarbij hoort.

Niet alleen een nieuw behang, maar een complete wandafwerking. Denk hierbij aan het aanbrengen van Glasvlies behang, het afkitten van naden, het sauzen van muren en natuurlijk een nieuw behangetje in elke denkbare print. Zowel voor particulieren als zakelijk. Een mega wallpaper in je nieuwe kantoor?? KAAT regelt het!!

Ook voor schilderwerk ben je bij haar aan het juiste adres. Kozijnen in een andere kleur?? De deur bijpassend aan het nieuwe behang?? KAAT… BEHANG ENZO laat zien hoe veelzijdig zij is en hoe je je nieuwe huis kunt omtoveren in je eigen thuis.

Meld je aan en laat haar weten wat je al in huis hebt….KAAT verzorgt de rest!

Enkele mogelijkheden met gepersonaliseerd behang

Een foto van de familie, je sportheld of een herinnering van je vakantie of je favoriete kunstwerk levensgroot op de muur? Met het gepersonaliseerd behang worden de mogelijkheden alleen beperkt door je eigen fantasie!

In aanvulling op Kaat…Behang enzo
  • Superkeukens-keuken-Benson-Ensor-hazel-oak-en-wit Superkeukens Arkel Keuze uit RVS design kraan t.w.v. €279,-
  • Arthousiast Professioneel stijladvies op locatie