IJkelenstam keukens

IJkelenstam Keukens

Persoonlijke keukens op maat

Kwaliteit, innovatie, functionaliteit en design

Midden in het land ligt het altijd bruisende en gezellige Gorinchem, waar u in het centrum terecht kunt voor leuke musea, horeca, winkels én IJkelenstam Keukens. Hier, in ons historische pand uit 1880, komen oud en nieuw samen en staan een bijzondere presentatie en huiselijke sfeer centraal.

Laat u inspireren in onze showroom. In onze unieke studiosfeer bewijzen we dat Poggenpohl maximale waarde hecht aan de combinatie van kwaliteit, innovatie, functionaliteit en design.

IJkelenstam Keukens.

Voordat we een ontwerp creëren, luisteren we naar onze klanten. Welke stijlen en kleuren vinden ze mooi en hoe willen ze hun keuken en leefruimte gebruiken? Een Poggenpohl-keuken creëren is een zeer persoonlijk proces. We richten ons hierbij op de ideale oplossing voor onze klanten.

Wat wij doen.

De keuken vormt het middelpunt van ons huis. Daarom stellen wij ons niet alleen als doel keukens te ontwerpen, maar willen we ruimtes creëren waarin mensen kunnen leven en plezier kunnen hebben.

ontwerp keuken Poggenpohl

Een voorbeeldschets van keukendesigner Urjan Ijkelenstam

 

Urjan.

Urjan IJkelenstam heeft ruim twintig jaar ervaring in het ontwerpen en vormgeven van keukens. Hierin volgt vorm de functie en zoeken we met visie en ambitie steeds naar creatieve oplossingen. Elk ontwerp begint met een blanco vel papier. Vanaf daar worden uw wensen met de hand uitgewerkt tot de keuken van uw dromen!

Bekijk de foto's om een impressie te krijgen van IJkelenstam Keukens

Bij IJkelenstam Keukens bent u op het juiste adres voor uw droomkeuken

In aanvulling op IJkelenstam Keukens
  • Arthousiast Professioneel stijladvies op locatie
  • Hoveniersbedrijf Kruijt Gratis snoeiadvies en handige tuiniertips
  • Het Lichtlab Gratis ophangservice!