Huiskeur

Onafhankelijke experts van de woningmarkt

Erkend en deskundig!

Een bouwkundige keuring, ook wel bouwtechnische keuring genoemd, is een visuele inspectie van een woning. Zo’n keuring is een essentieel onderdeel wanneer u voornemens bent een woning te kopen.
Huiskeur werkt hiervoor met gecertificeerde en ervaren bouwkundigen, die door het hele land inzetbaar zijn.

Het resultaat van de keuring wordt volledig verwerkt in het bouwkundig rapport. Dit rapport wordt erkend door de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) en alle andere instellingen die onder de Autoriteit Financiële Markten (AMF) vallen.

KLIK HIER VOOR EEN VOORBEELDRAPPORT

Onze ervaren bouwkundige inspecteert de woning van de kruipruimte tot aan de nok van het dak. Eventuele verborgen gebreken komen zo aan het licht. Ook worden eventuele herstel- of vervangingskosten meegenomen zodat u een goed beeld heeft van het toekomstige onderhoud.

De woning wordt op meer dan 400 punten gecontroleerd, waaronder:
Fundering, kruipruimte en vloeren, constructiedelen, Riolering, Gevels, Puien, dakgoten, kozijnen, water- en gasleidingen, elektriciteit en nog veel meer…

Ook vindt u een kostenraming met herstel- en vervangingskosten in het rapport. Eventuele schuren en/of garages worden ook meegenomen.

Tijdens de inspectie krijgt u al een eerste indruk van de woning. Onze bouwkundige zal zijn bevindingen beschrijven waarna hij deze uitwerkt in een uitgebreide rapportage. Deze rapportage ontvangt u altijd binnen 48 uur na de keuring!

In aanvulling op Huiskeur
  • Bedrijfsenergielabels Géén voorrijkosten
  • Boshuis. Thuis in Water! 50% korting op montage waterontharder & 3 gratis zakken zout
  • Van der Padt Deuren Gratis handzender in een kleur naar keuze t.w.v. €85,-