Hoveniersbedrijf Kruijt

Advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen

Over Hoveniersbedrijf Kruijt

Wij helpen mensen weer te genieten van hun tuin en ontzorgen in het onderhoud van (zakelijke) buitenruimtes. Hoveniersbedrijf Kruijt verzorgt alle onderhoud, advies, aanleg en ontwerp van tuinen. Onze service in tuinonderhoud is uitermate breed: wij doen álles wat met groen te maken heeft.

Uiteindelijk draait het allemaal om de klant en het afleveren van het gewenste eindresultaat. Om zeker te zijn dat we ons aan die belofte houden, vragen we onze klanten een recensie achter te laten. En zijn we trots dat we van onze klanten een gemiddelde score krijgen van maarliefst 9,3/10 uit 72 recensies.

Projecten van Hoveniersbedrijf Kruijt

Hoveniersbedrijf Kruijt is een onderneming van Michael Kruijt. Een jonge ondernemer met groene vingers en het hart op de juiste plek. Als jongen was hij al niet uit de tuin weg te slaan en een onderneming in het groen kon dus niet uitblijven. Door zijn professionele maar persoonlijke aanpak en het bieden van uitzonderlijke service is Hoveniersbedrijf Kruijt uitgegroeid tot wat het nu is. Het team hoveniers verzorgt het groen van particulieren, bedrijven, gemeenten en instellingen.

In aanvulling op Hoveniersbedrijf Kruijt
  • Superkeukens-keuken-Benson-Ensor-hazel-oak-en-wit Superkeukens Arkel Keuze uit RVS design kraan t.w.v. €279,-
  • Arthousiast Professioneel stijladvies op locatie