Houtwaerd Vloeren

Vloeren met karakter!

Uniek concept met mobiele showroom!

Houtwaerd Vloeren is een uniek concept in de vloerenmarkt. Onze kracht, wij komen naar u toe met een bus ingericht vol met stalen. Zo kunt u direct zien of de vloer in de ruimte past en match met bijvoorbeeld de meubels / gordijnen etc.

Daarnaast is het ook mogelijk om op afspraak langs te komen in onze showroom in Alblasserdam. We zijn dan dedicated alleen voor u geopend en hebben dan ook alle aandacht voor u als klant. In onze showroom vind u ons uitgebreide assortiment aan houten vloeren, hebben wij een mix & match wand voor houten vloeren en vindt u diverse soorten laminaat, pvc en tapijt. Tevens hebben wij een assortiment aan raamdecoratie beschikbaar welke wij u graag laten zien.

De werkwijze van Houtwaerd Vloeren is gebaseerd op vier pijlers:

Vertrouwen
‘U kunt op ons rekenen’, dat is één van de motto’s waar wij dagelijks mee werken. Maar dat nastreven en waarmaken is voor ons niet genoeg.

Kwaliteit

Voor ons assortiment hanteren we een hoog kwaliteitsniveau. Een goed product dat door onze vakmensen gemonteerd wordt.

Compleet
Vanaf adviesgesprek tot bestelling, van het verwijderen van de oude vloer tot het opleveren van uw prachtige nieuwe vloer.

Service

De service en aanpak na het installeren en opleveren van uw vloer vinden we minstens zo belangrijk als de verkoop ervan.

De mogelijkheden bij Houtwaerd Vloeren

Hieronder laten we slechts een kleine greep zien uit het zeer uitgebreide assortiment. Maar de mogelijkheden zijn natuurlijk nog veel diverser dan we hier kunnen laten zien. De experts van Houtwaerd Vloeren kunnen op afspraak bij u thuis langskomen met de mobiele showroom. Dan kunt u in alle rust de juiste stalen kiezen, zonder dat u daarvoor uw huis hoeft te verlaten.
En indien u liever op locatie komt, heeft Houtwaerd Vloeren de showroom in Alblasserdam. Voor alle klanten die hier een kijkje willen nemen om zo een nog vollediger beeld te krijgen van de mogelijkheden, kunnen zich hier aanmelden. U wordt dan teruggebeld voor een geheel vrijblijvende uitnodiging, om samen met de vloerenexperts de opties te bespreken.

In aanvulling op Houtwaerd Vloeren
  • AparD – Maatwerk in de tuin Het SlimVerhuizen voordeel komt eraan
  • A15 Opslag Tijdens huurperiode gratis gebruik aanhanger met huif!
  • Van Rees Schilderwerken Professioneel kleur- en materiaaladvies