Homekeukens

Kies jouw keuken bij je thuis!

IN 3 STAPPEN EEN NIEUWE KEUKEN

Een andere kijk op klanten. Dat is het uitgangspunt dat Home Keukens hanteert in de keukenbranche anno nu. Een andere kijk op klanten en daarmee op showrooms, betaalbaarheid en service. We stellen klanttevredenheid centraal, waardoor een nieuwe aanpak is ontstaan: persoonlijk keukenadvies in jouw thuisomgeving. Volgens ons het perfecte startpunt voor een keuze die jarenlang uw keukenplezier bepaalt. Omdat we alles voor jouw toekomstige keuken bij ons hebben, wordt jouw woning onze showroom. Onze showrooms vindt je dan ook in Rotterdam, Kollum, Hengelo, en in alle andere 2.501 woonplaatsen in Nederland die daartussen liggen. Dat levert iets op. Want geen showroom, dat scheelt!

 

STAP 1: WIJ KOMEN NAAR JE TOE.

Met onze mobiele showroom krijg je onze keukenadviseur op visite. Omdat de adviseur zo beter kennis kan maken met jou als klant, als ook de locatie van de nieuwe keuken, wordt er op maat geadviseerd.

STAP 2: JIJ KIEST DE MATERIALEN

Onze adviseur laat je de verschillende mogelijkheden zien voor wat betreft de laden, kasten, frontjes, bladen en alles wat er bij jouw nieuwe keuken komt kijken. Nadat je hebt gekozen wordt er ter plekke een 3D-ontwerp gemaakt. Zo kun je meteen het eindresultaat zien en eventueel nog aanpassingen maken.

STAP 3: WIJ MONTEREN JOUW KEUKEN

Doordat we al jarenlang samenwerken met een vaste groep leveranciers, zijn onze levertijden zeer scherp. In korte tijd zal alles klaarstaan om je nieuwe keuken te laten plaatsen door onze ervaren monteurs. En ook na de plaatsing staan wij garant voor jouw keukenplezier!

 

Wil jij dit ook? Klik dan op “Ja, dit wil ik!” en laat je gegevens achter. Dan bellen we je op om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

Hieronder laten we een kleine greep zien uit de talloze projecten die Homekeukens in de laatste jaren heeft afgerond. Voor iedere smaak hebben we verschillende oplossingen en kunnen we een op maat ontworpen keuken voor een hele scherpe prijs installeren.

DEN HAAG CENTRUM

In een appartement in het centrum van Den Haag, hebben wij voor deze kookliefhebbers een moderne keukens ontworpen. De keuken is van alle gemakken voorzien, waaronder een op maat gemaakt natuurstenen blad en een fluisterstille afzuiger boven de keramieken kookplaat.

FAMILIE HERSCHBACH

Deze familie wilde een moderne, donkere keuken. Maar zonder dat het de flair verliest van een gezellige ruimte. Door goed te kijken naar de afwerking, zoals bijvoorbeeld de originele handgrepen en de veelzijdige Quooker kraan, wordt deze familie nog dagelijks vrolijk van hun Homekeuken.

In aanvulling op Homekeukens
  • Ambiance Zonwering Bakker GRATIS Inklem hor bij iedere €1.000,-
  • Boshuis. Thuis in Water! 50% korting op montage waterontharder & 3 gratis zakken zout
  • Van der Padt Deuren Gratis handzender in een kleur naar keuze t.w.v. €85,-