Giessenburg at Home

Specialist in woningstoffering, projectstoffering en zonwering

Kwaliteit en creativiteit tegen een scherpe prijs!

Specialist in woningstoffering, projectstoffering en zonwering

Giessenburg at home maakt een thuis van uw huis. Onze vertrouwde woningdecorateurs helpen u graag om de perfecte stoffen voor ramen en vloeren te vinden. Bij ons kunt u rekenen op kwaliteit, advies en persoonlijke aandacht. Wij komen graag bij u langs om u kennis te laten maken met onze veelzijdige collectie. Uiteraard bent u ook welkom in onze showroom.

Raamdecoratie
Raamdecoratie is de sfeermaker van ieder thuis. Onze mogelijkheden zijn onbegrensd: van hip tot klassiek, van gordijn tot houten jaloezie.

Vloeren
Gaat u voor de warmte van tapijt, of wilt u liever een harde vloer waarop geleefd kan worden? Ontdek onze veelzijdige collectie.

Zonwering
Op een warme zomerdag wilt u de warmte buiten houden. Dat kan! Wij hebben alle denkbare oplossingen in huis.

Advies
Moet het beige worden of wit? PVC of hout op de vloer? Een rolgordijn of jaloezie? Inrichting is een vak apart. Een vak dat wij verstaan. Wij adviseren u graag bij de keuze voor raamdecoratie, vloeren, zonwering en horren. Wij komen desgewenst bij u thuis met diverse materialen, zodat u het effect op uw interieur kunt ervaren. Wij adviseren en helpen u om uw ideeën te realiseren.

Montage
Voor onze ervaren monteurs is de montage van uw gordijnen, tapijt, houten of pvc vloer, zonwering, horren en rolluiken een fluitje van een cent. Ze klaren de klus snel en vakkundig, zodat u er zich geen zorgen over hoeft te maken. Wilt u domotica integreren? Geen probleem. Onze monteurs zijn ook ervaren in het aanleggen en inregelen van deze technische snufjes die bijdragen aan wooncomfort.

Giessenburg at Home, een inkijkje...

Hieronder laten we een kleine greep zien uit de projecten van Giessenburg at Home. In de afgelopen jaren zijn alle verschillende wensen en eisen van de klant op creatieve wijze ingevuld. Helaas teveel mooie projecten om allemaal te laten zien. Maar dit tipje van de sluier geeft een indruk van de waanzinnige veelzijdigheid die Giessenburg at Home te bieden heeft.

Giessenburg at home – Projecten

Giessenburg at home – Raamdecoratie

Giessenburg at home – Vloeren

In aanvulling op Giessenburg at Home
  • HoekbankXXL €100,- korting op een bankstel
  • A15 Opslag Tijdens huurperiode gratis gebruik aanhanger met huif!
  • Kaat…Behang enzo Het gepersonaliseerd behang wordt gratis geplakt!
    5% korting op alle andere werkzaamheden