G. van den Bout & ZN.

DE SCHILDER DIE MEEDENKT!

G. van den Bout & Zn. - waar kwaliteit telt!

Schilderen
U heeft een schilder nodig voor uw woning, bedrijfspand of een groot nieuwbouw of renovatieproject. Bij de keuze voor een schilder is de kwaliteit en de ervaring van groot belang. Schilderwerk bepaalt de aanblik en het niveau van afwerking van uw project.

Behangen
Schilder van de Bout is natuurlijk niet alleen schilder, ook behangen en glas zetten is onze specialiteit. Bij ons vindt u alle soorten behang zoals: fotobehang, vinylbehang, papierbehang, vliesbehang en glasweefselbehang.

Glasservice
Een gebroken ruit moet natuurlijk snel gerepareerd worden, gelukkig hebben we veel glas op voorraad zodat we u snel kunnen helpen. U vindt bij ons onder anderen enkel glas, isolerend dubbelglas, hr++ glas, gelaagd glas, gehard glas, draadglas, zonwerend glas, brandwerend glas, figuurglas en spiegelglas

Spuitwerk
Het aanbrengen van verf op wanden en plafonds door middel van spuitwerk, brengt vele voordelen met zich mee. Het zorgt namelijk voor een strak eindresultaat, waarbij de structuur van de ondergrond bewaard blijft. Daarnaast beschikt Schildersbedrijf van den Bout over een professionele spuitcabine

Gerealiseerde projecten en een kijkje in de keuken...

Schilder van den Bout bestaat ruim 90 jaar! En is een bekende naam in Hardinxveld-Giessendam en ver daarbuiten. Het schildersbedrijf is opgericht in 1927 door G. van den Bout en is sinds die tijd gevestigd aan de rivierdijk. De zonen van G. van den Bout leerden ook al snel het schildersvak en hebben het bedrijf overgenomen, intussen is al de vierde generatie actief binnen het bedrijf.

In aanvulling op G. van den Bout & ZN.
  • ArkelWonen 10% Voordeel (of €12,50 bij besteding van €59,95)
    * (excl. arbeid en aanbiedingen)
  • CvE Stukadoors 10% korting op std uurtarief
  • Creative Croissants Bij elk interieuradvies een IXXI waardebon t.w.v. €25,-