Energielabel Expert

Erkend en deskundig

Eenvoudig een afspraak gemaakt

Bij Energielabel Expert vraagt u eenvoudig een energielabel aan voor uw woning of bedrijfspand. We beschikken over een enthousiaste groep Energie Prestatie Adviseurs, die u vakkundig kunnen bijstaan met advies én het Energielabel.

Onze gecertificeerde EP-U en EP-W adviseurs verwerken de aanvragen van Energielabel Expert door heel Nederland.

Stappenplan

1. Meld je aan
Klik op “Ja, ik wil meer weten” aan de rechterkant van deze pagina en laat je contactgegevens achter. Energielabel Expert neemt direct contact op voor extra informatie. En kan vaak dezelfde dag nog een offerte sturen.

2. Afspraak maken
Zodra de offerte is goedgekeurd, kan er een afspraak worden ingepland om de woning te inspecteren. Op de afgesproken dag komt onze erkende adviseur de energieprestatie opnemen. De tijd die nodig is voor deze inspectie ter plekke is afhankelijk van de oppervlakte, beschikbaarheid van (bouw)tekeningen en nog een paar andere ‘energieke’ aspecten.

3. Energielabel
De gegevens verkregen uit deze inspectie worden op kantoor binnen enkele dagen verwerkt. Wij registreren het energielabel bij de RVO, die ook het NTA 8800 label genereert. U ontvangt deze daarna digitaal via de email.

In aanvulling op Energielabel Expert
  • SlimVerhuizen Sun-Cell regio Gorinchem Sun-Cell – Zonnepanelen Het exclusieve voordeel komt eraan!!
  • Create Comfort Het SlimVerhuizen-voordeel komt eraan!
  • Direct Duurzaam Gratis waterbespaarder cadeau!