Easy2Begin

Makes IT easy!

Camerabeveiliging al vanaf €7,25 per maand!!

Gefeliciteerd! U gaat binnenkort verhuizen!

Hoe fijn zou het zijn als u uw nieuwe woning kunt beschermen met camerabewaking? Of de luxe wat kunt uitbreiden met huisautomatisering?

Easy2Begin heeft op beide gebieden al jarenlange ervaring.
Maak gebruik van onze ervaring en vakmanschap, want videobewaking hoeft niet ingewikkeld te zijn.

Easy2Begin levert professionele, kwalitatief hoogwaardige IP-camera’s in verschillende uitvoeringen, die voldoen aan veelvoorkomende bewakingsbehoeften.

U kunt kiezen uit een systeem met opslag in de cloud, of een systeem met opslag op een recorder.
Beiden hebben voor- en nadelen. Het is maar net wat ú prettig vindt.

Met beide systemen kunt u via laptop, smartphone of tablet meekijken of beelden terugkijken.

Het systeem met opslag in de cloud is op basis van een abonnement. De prijs van het abonnement begint bij € 7,25 per maand bij 7 dagen opslag.

Bij het systeem met opname via een recorder heeft u de eenmalige opslag van de recorder met een harde schijf. Zodra de schijf vol is, wordt het eerste deel weer overschreven. Wanneer er sprake is van diefstal, bestaat de mogelijkheid dat de recorder ook wordt gestolen. U heeft dan verder geen beelden meer. Wanneer u cloudopslag kiest, heeft u altijd en overal 7 dagen lang toegang tot de opgenomen beelden.

Bij beide systemen kunt u een detectiewaarschuwing krijgen, ook kunt u de tijdstippen waaróp u deze detectiewaarschuwingen krijgt laten instellen. Wanneer u deze waarschuwing krijgt, kunt u direct meekijken en eventueel de politie bellen.

Op afstand zelf uw garagedeur opendoen. Onderweg alvast de oven aanzetten en de lichten aan en uit doen, wanneer u daar zin in heeft.

Domotica/Huisautomatisering/Smart Home

U kunt echt alles sturen. Verwarming, zonwering, audio, airco, alarm… noem maar op. Slimme verlichting is slechts een klein onderdeel van onze oplossingen. Easy2Begin biedt een van de meest uitgebreide systemen aan voor woonautomatisering. Eveneens biedt dit systeem een rookmelder, een CO2 melder, een watermelder, enz. zodat u ook alle mogelijke ‘rampen’ voor kunt zijn.

Bovendien is het systeem flexibel uitbreidbaar. U kunt met een basispakket beginnen en later nieuwe functies toevoegen. Dat is geen enkel probleem. Dus wanneer u wilt kan het diner in de oven gaar zijn, uw huis lekker warm en de lichten aan zijn als u thuis komt….

Uw voordeel bij Easy2Begin:
Wanneer u gebruik maakt van de diensten van Easy2Begin, bieden wij u een heerlijke fles wijn aan, om straks in uw nieuwe huis te proosten op de toekomst!

In aanvulling op Easy2Begin
  • Art Vastgoedstyling 15% korting op styling advies nieuwe woning *
  • Boshuis. Thuis in Water! 50% korting op montage waterontharder & 3 gratis zakken zout
  • verhuis vrachtwagen Budget Verhuisservice Bespaar €100,- op verhuisdozen!! *