Direct Duurzaam

Waarom wachten, als u Direct Duurzaam kan zijn?

Help jezelf én de planeet!

Direct Duurzaam is een landelijk opererende organisatie die ervoor zorgt dat u op de kosten van uw stroom en gasgebruik bespaart. We betalen per slot van rekening toch al teveel voor de snel stijgende energierekening. Tegelijkertijd speelt Direct Duurzaam met het installeren van én zonnepanelen én een warmtepomp in op actuele zaken, waarbij het steeds belangrijker wordt om iets bij te dragen in de energie-transitie en aan onze verduurzaming. Dankzij deze unieke combinatie realiseert Direct Duurzaam voor u een aanzienlijke besparing en laat u bovendien op milieu gebied een grote sprong voorwaarts maken.

Onze experts kunnen u uitstekend adviseren op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing. Er zijn verschillende oplossingen mogelijk, waarbij de basis bestaat uit onderstaande onderdelen.

BASIS-PAKKET:

U laat de Direct Duurzaam zonnepanelen op uw dak installeren, waardoor u voldoende stroom opwekt om het huishouden te bekostigen.

PLUS-PAKKET:

Naast de zonnepanelen, neemt u de Direct Duurzaam spaarpomp waarmee u significant bespaart op uw gasverbruik.

TOTAAL-PAKKET:

U laat de Direct Duurzaam zonnepanelen installeren in combinatie met de Direct Duurzaam spaarpomp. Daarbij worden in het totaal-pakket extra zonnepenelen geïnstalleerd, waarmee u het verbruik van de spaarpomp kunt bekostigen.

 

SlimVerhuizen-voordeel
Bewust met water en energie omgaan? Voor iedereen die Direct Duurzaam kiest maken we dat makkelijker dan ooit!
Met de waterbespaarder van ComfortSaver bespaart u onder andere tot 50% water en tot 30% energie, zonder er iets voor te doen!

Meer weten over deze fantastisch duurzame actie? Download hier de brochure.

De drie hoofdcomponenten waarmee je direct duurzaam woont:

Zonnepanelen in verschillende designs en van verschillende kwaliteit. Onze experts kunnen u voorzien van professioneel en persoonlijk advies op maat.

De spaarpomp is voor veel huishoudens een uitstekende toevoeging, die een significante besparing op uw gasverbruik met zich meebrengt.

Met de SolarEdge omvormer heeft u het beste dat de markt te bieden heeft. Deze omvormer heeft niet voor niets een marktaandeel van maar liefst 70%.

In aanvulling op Direct Duurzaam
  • Ambiance Zonwering Bakker GRATIS Inklem hor bij iedere €1.000,-
  • Boshuis. Thuis in Water! 50% korting op montage waterontharder & 3 gratis zakken zout
  • Van der Padt Deuren Gratis handzender in een kleur naar keuze t.w.v. €85,-