De Vloerenjongens

Wij komen graag bij u langs voor een passend advies!

Kwaliteitsvloeren tegen een scherpe prijs!

Voor parket, laminaat of vinyl heb je in regio Rotterdam maar één partij die de beste is. Maar welk type vloer wordt gekozen, hangt natuurlijk of van de wensen van de klant. Hieronder leggen we kort uit wat de verschillen zijn, zodat er een gedegen keuze kan worden gemaakt.

 

LAMINAAT

Een laminaatvloer is een gelaagde vloer met een watervaste, gelijmde HDF-plaat als kern. Alle Quick-Step laminaat bestaat uit vier verschillende lagen:

Een transparante, slijtvaste bovenlaag
Deze toplaag maakt je Quick-Step laminaat bestand tegen vlekken, slijtage, schokken, krassen, schroeiplekken en huishoudelijke chemische producten. Ze bestaat uit verscheidene lagen melamine die onder hoge druk en hoge temperatuur op de kernplaat van HDF geperst zijn. De toplaag is afgewerkt met een hout- of tegeltextuur/-structuur die ‘registered-embossed’ wordt genoemd. Daardoor is de oppervlaktestructuur perfect in harmonie met het dessin.

Een decorlaag
Dit is de laag die het feitelijke uiterlijk van je laminaat bepaalt. De decorlaag is een foto met zeer hoge resolutie van echt hout of echte tegels, die met geavanceerde druktechnieken wordt gereproduceerd en wordt afgewerkt met melaminehars. De combinatie van een perfect dessin en de oppervlaktestructuur zorgt ervoor dat de hout- of tegelimitatie buitengewoon echt en natuurlijk oogt.

Een watervast gelijmde kernplaat van HDF
De kernplaat van HDF vormt het hart van de Quick-Step laminaatvloer. HDF betekent ‘High Density Fibre Board’ (vezelplaat met hoge dichtheid). De plaat is gemaakt van geraffineerde houtvezels en melaminehars van hoge kwaliteit. Het is een samengestelde houtvezelplaat die alle delen van de boom gebruikt. De plaat heeft een zeer homogene samenstelling en technische kenmerken. Ze is uiterst duurzaam, stabiel en zeer vochtbestendig.

Een tegenlaag
Deze vochtbestendige rug garandeert een perfect evenwichtige plaat die niet zal kromtrekken of doorzakken wanneer ze correct wordt geplaatst en onderhouden.

 

VINYL

Krasbestendig vinyl
Livyn vinyl is krasbestendig, waardoor de vloer tegen een aardig stootje kan.

Stille loopcomfort
Nog een belangrijk pluspunt van Livyn is het stille loopcomfort. De zachte vloeren dempen het contactgeluid waardoor het aangenaam wonen is.

Kids Proof:
Een huis waar geleefd wordt, moet je makkelijk schoon kunnen houden. Livyn vinyll heeft een volledig gesloten oppervlak en een beschermende PU-toplaag waardoor vuil en vlekken geen kans maken. Koffie, fruitsap of eten: alles is zo weggeveegd. De sterke, slijtvaste toplaag maakt de Livyn vloeren bovendien ideaal voor ruimtes die intensief gebruikt worden. De nieuwe kwaliteitsvloer is zelfs zo sterk dat Quick.Step® er minimum 20 jaar garantie op geeft!

Warm karakter:
De nieuwe vloeren voelen niet alleen behaaglijk warm aan, maar zijn ook nog eens zacht, zodat je voortaan alleen nog op blote voeten wilt rondlopen. Livyn is bovendien een goede warmtegeleider en is dus perfect geschikt voor vloerverwarming of vloerkoeling. Comfort verzekerd!

100% watervast:
Livyn bestaat uit kwalitatief hoogwaardige kunststof en is hierdoor vochtbestendig. Deze vloeren voelen zich dan ook helemaal thuis in badkamers en keukens, ruimtes die tegen aardig wat nat moeten kunnen.

Sterk in renovatie:
Livyn vloeren zijn dun en soepel, waardoor je ze probleemloos bovenop een bestaande, egale vloerbekleding kunt plaatsen. Hiermee bespaar je jezelf heel wat uitbreekwerk en kun je jouw ruimte zonder stress opnieuw inrichten.

 

PARKET

Quick-Step parketvloeren zijn samengestelde houten vloeren met drie lagen massief hout, bedekt met een beschermende afwerking. Dankzij de zorgvuldige selectie van de grondstoffen en een perfecte beheersing van het vochtgehalte van het hout tijdens het fabricageproces garanderen Quick-Step parketvloeren een optimale stabiliteit en duurzaamheid.

Een afwerklaag
Afhankelijk van de parketvloer die je kiest, kan de afwerklaag bestaan uit:
• Zeven lagen UV-uitgeharde lak op waterbasis. Deze lak beschermt je vloer tegen slijtage, krassen en vlekken en maakt hem onderhoudsvriendelijk.
• Twee lagen gemodificeerde olie van hoge kwaliteit, die een extra matte, natuurlijk authentieke look geven en mooi oud worden.

Een oppervlaktelaag
Een zorgvuldig geselecteerde laag massief hout in een brede waaier aan kleuren en structuren. De meeste Quick-Step samengestelde houten vloeren hebben een 3 mm dikke oppervlaktelaag. Het gamma ‘Compact’ heeft een oppervlaktelaag van 2,5 mm. De oppervlaktelaag kan worden geschuurd en opnieuw afgewerkt.

Een kernlaag
De kernlaag maakt een vloer stabiel en duurzaam. Ze absorbeert belasting en spanning en houdt de vloer in alle omstandigheden stabiel. Het evenwicht tussen de hardheid en de flexibiliteit van het kernmateriaal is cruciaal om een vlotte klik en een sterke verbinding te verzekeren. De kern bestaat uit sparrenhout, hevea of HDF.

Een tegenlaag van fineer
Een rug van sparren- of dennenfineer. In combinatie met de andere lagen voorkomt ze dat de vloer vervormt of kromtrekt.

De Vloerenjongens, een inkijkje...

Hieronder laten we een kleine greep zien uit het immense assortiment van De Vloerenjongens. Van ieder type materiaal zijn er
nog talloze mogelijkheden in kleur, stijl, motief en structuur. Mede door de omvang van het assortiment en de veelzijdigheid in keuzes, kunnen we
met een gerust hart stellen dat De Vloerenjongens voor iedere wens de juiste oplossing kunnen bieden.

De Vloerenjongens – Laminaat

De Vloerenjongens – Parket

De Vloerenjongens – Vinyl

In aanvulling op De Vloerenjongens
  • HoekbankXXL €100,- korting op een bankstel
  • A15 Opslag Tijdens huurperiode gratis gebruik aanhanger met huif!
  • Kaat…Behang enzo Het gepersonaliseerd behang wordt gratis geplakt!
    5% korting op alle andere werkzaamheden