De Verhuisregisseur van Van der Brugge Makelaardij

Ontzorgen is de rode draad

Eenvoudig een vrijblijvende afspraak gemaakt

Om de klanten van de makelaardij nòg beter van dienst te zijn, werkt Van der Brugge Makelaardij samen met SlimVerhuizen. Via dit platform kan hij kopers en verkopers direct in contact brengen met de juiste mensen voor de verhuizing, verbouwing of inrichting van hun nieuwe woning.

Deze dienstverlening is verder uitgebreid met De Verhuisregisseur. Dit is een persoon die bij de mensen thuis komt en, simpel gezegd, alles uit handen neemt. Tijdens een eerste vrijblijvende kennismaking, wordt er overlegd wat er allemaal gedaan moet worden.
Dit is voor iedereen anders. Want handige mensen doen de kleine klusjes zelf, waar anderen alles laten uitvoeren. De ene heeft zelf een bus en kan de spullen zelf overbrengen, maar de ander huurt liever een professioneel verhuisbedrijf in. En zo zijn er eindeloos veel smaakjes mogelijk.

Wanneer De Verhuisregisseur met de mensen om tafel zit, wordt al snel duidelijk waar er geen hulp bij nodig is en waarbij de klant liever ondersteuning heeft. En alle zaken die de klant uit handen geeft, hebben ze vanaf dat moment één aanspreekpunt voor. Eén persoon met wie ze kunnen overleggen voor alle zaken rondom de verhuizing.

Wil je hier meer over weten en zelf ook zo’n vrijblijvende kennismaking met De Verhuisregisseur? Druk op de knop rechts in het scherm en laat je gegevens achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact op om een afspraak in te plannen.

Alvast bedankt en hopelijk tot snel!

 

Met vriendelijke groet,

het team van Van der Brugge Makelaardij
&
De Verhuisregisseur  van SlimVerhuizen

In aanvulling op De Verhuisregisseur van Van der Brugge Makelaardij
  • SlimVerhuizen Sun-Cell regio Gorinchem Sun-Cell – Zonnepanelen Het exclusieve voordeel komt eraan!!
  • Create Comfort Het SlimVerhuizen-voordeel komt eraan!
  • Direct Duurzaam Gratis waterbespaarder cadeau!