De Studio Keukens & Bad (Keuken)

Keukens naar uw wens...

Elk ontwerp is uniek

Welkom bij de De Studio Keukens & bad uit Den Haag.
Wij zijn gespecialiseerd in design keukens en het ontwerpen van complete badkamers.

Speciaal voor klanten van Slimverhuizen hebben wij een leuk cadeau bij aankoop van de keuken. U ontvangt een gratis wijngids/kookboek Chateaukoken(bekend van tv)!

Destudio is premium dealer van diverse A-merken in het sanitair en kan daarmee een grote verscheidenheid in het assortiment aanbieden. Daarnaast hebben wij exclusieve Spaanse en Italiaanse merken voor onder andere badkamermeubels en kranen.
Heeft u geen installateur? Dat is geen probleem, want wij helpen u van het ontwerp tot de oplevering van een compleet geïnstalleerde keuken of badkamer!

Ons familiebedrijf richt zich vooral op het verlenen van vergaande service wat betreft de persoonlijke aanpak. We zullen altijd ruim de tijd voor u nemen om alles uit te leggen en uw wensen te bewerkstelligen.
Daarnaast kunt u de ideeën met ons in 3D tekeningen bekijken om een goed indruk van uw keuken te krijgen. Ons streven is het uitblinken in advies, service en juiste nazorg! De zorgen om de installatie nemen we uit handen en werken dit volledig voor u uit.
Kwaliteit staat uiteraard ook bovenaan deze lijst en zo werken wij met verschillende Duitse keukenfabrikanten en gerenommeerde merken voor de apparatuur.

Hieronder treft u een aantal recente opleveringen aan, zodat u een goede indruk van ons werk krijgt.

In aanvulling op De Studio Keukens & Bad (Keuken)
  • Ambiance Zonwering Bakker GRATIS Inklem hor bij iedere €1.000,-
  • Boshuis. Thuis in Water! 50% korting op montage waterontharder & 3 gratis zakken zout
  • Van der Padt Deuren Gratis handzender in een kleur naar keuze t.w.v. €85,-