Dakopbouw Totaal

Meer ruimte zonder verhuizen

Specialist in snelle prefab dakopbouwen, nokverhogingen en dakkapellen

WOON JE PRIMA, MAAR NET IETS TE KLEIN? MAAK JE HUIS SNEL GROTER MET EEN PREFAB DAKOPBOUW!

Je woont en een mooi huis. In een leuke omgeving. Je hebt het goed naar je zin. Je wil dus helemaal niet verhuizen. Toch is er één maar: je komt ruimte tekort. Omdat er een kleintje op komst is. Of omdat je meer vanuit huis gaat werken. Misschien wil je een aparte hobbykamer of simpelweg een grote opslagruimte. Dan weten wij het wel…

Dakopbouw: meer leefruimte, hogere woningwaarde
Een prefab dakopbouw is een praktische zet en slimme investering. Je kunt lekker blijven wonen waar je woont met meer ruimte en plezier. Verhuisrompslomp blijft je bespaard. Je ziet je investering terug in een stijging van de waarde van je woning.

Dakopbouw totaal: van vergunning tot en met afbouw
Als specialist in prefab dakopbouw ontwerpen, produceren en plaatsen we deze snel, met minimale overlast op het dak van je woning of garage: casco of compleet afgewerkt. Maar eerst regelen we een wettelijk verplichte omgevingsvergunning.

Daarom DAKOPBOUW totaal
• expert in prefab dakopbouw
• van ontwerp t/m de afbouw
• in 1 dag wind- en waterdicht
• minimale overlast bewoners
• vast team van 10 vakmensen
• bouwkundig sterk onderlegd
• Snelle bouwtijd (ca. 2 a 3 weken)

Meld je aan door je contactgegevens achter te laten. Wij nemen dan snel en geheel vrijblijvend contact met je op en binnen een paar dagen heb je een richtprijs van de door jou gewenste dakopbouw!

** Als je je nu aanmeldt via SlimVerhuizen, krijg je 50% korting op de vergunningswerkzaamheden. Dit betekent een flink voordeel op tekenwerk, constructieberekeningen en de aanvraag voor vergunningen **

PROJECTEN

 

Dubbele nokverhoging – Fijnaart

Voor een klant in Fijnaart is er een ontwerp gemaakt voor een dubbele nokverhoging, waarmee er praktisch een extra verdieping op de woning komt. De verhoging met schuin pannendak, keralit gevels en kunststof kozijnen creëert extra woonruimte met een oppervlakte van 5 x 4,4 meter. Het geheel is casco opgeleverd. Voor de klant was het ook geen groot gedoe. De totale bouwtijd was slechts drie dagen!

Dakopbouw 3de verdieping – Vleugel Hoogvliet

Soms is verhuizen niet de beste oplossing. De bewoners van onderstaand pand in Hoogvliet dachten er ook zo over, maar wilden wel groter wonen. Dakopbouw Totaal heeft een ontwerp gemaakt voor een volledige verdieping van maarliefst 50m2. Deze extra etage is voorzien van twee slaapkamer en een bergruimte. De recht opbouw met Protex en stenen buitengevel is compleet afgewerkt inclusief stalen trap, schuifpui en stucwerk. Zoals te zien op de laatste afbeelding is de opbouw voorzien van een dakterras met balustrade en terrastegels. Genieten dus!

In aanvulling op Dakopbouw Totaal
  • Art Vastgoedstyling 15% korting op styling advies nieuwe woning *
  • Boshuis. Thuis in Water! 50% korting op montage waterontharder & 3 gratis zakken zout
  • Easy2Begin Een heerlijke fles wijn!