Culemborgs Badkamerhuys

Alles voor je badkamer en meer

Over Het Culemborgs Badkamerhuys

Waarom badkamerhuys?
De kracht van ons bedrijf zit in het feit dat we de badkamer van ontwerp tot installatie verzorgen. De badkameradviseur in onze showroom ontwerpt de perfect passende badkamer voor u en vervolgens zorgen we ervoor dat de nieuwe badkamer van A tot Z gerealiseerd wordt.

Onze service
Al jaren zijn wij gepassioneerd bezig met het samenstellen van de perfecte badkamer voor onze klanten. Bij Het Culemborgs Badkamerhuys staan er altijd showroommedewerkers klaar om u van dienst te zijn.

Onze creativiteit
Maak een afspraak bij ons in de showroom! Door uitgebreid om de tafel te gaan zitten inventariseren we uw ideeën over de perfecte badkamer. Dan gaan we aan de slag en ontwerpen we samen met u op ware grootte en in 3D uw badkamer op onze ‘levende muur’.

Onze merken.
Bij ons heeft u keuze uit alle A-merken. Naast de A-merken hebben wij ook het Baden+ huismerk met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
Badkamer aan huys
Niets is zo onhandig als het missen van uw badkamer. Een verbouwing van de badkamer duurt toch snel 2 weken. Koopt u uw nieuwe badkamer bij het Culemborgs Badkamerhuys dan hebben wij een super oplossing voor u. Wij plaatsen voor uw deur de mobiele badkamer van het Culemborgs Badkamerhuys met een douche, wastafel en toilet, zodat u toch met het complete gezin tijdens de verbouwing heerlijk kunt douchen.

Portfolio Van Hollandse bodem

Een kijkje in de showroom

In aanvulling op Culemborgs Badkamerhuys
  • Superkeukens-keuken-Benson-Ensor-hazel-oak-en-wit Superkeukens Arkel Keuze uit RVS design kraan t.w.v. €279,-
  • Arthousiast Professioneel stijladvies op locatie