Create Comfort

Voor comfort in huis!

Voor een betrouwbare installatie

We streven naar fantastische, duurzame producten voor meer comfort in huis.

Onze missie is om uw thuis van nog meer comfort te voorzien voor de ultieme leef- en woonomstandigheden. Of dit nu tijdens het genieten in de woonkamer, tijdens uw welverdiende nachtrust of tijdens het thuiswerken is, Create Comfort is uw betrouwbare partner in uw zoektocht naar meer comfort.

U heeft bij ons onder andere de mogelijkheid om het airconditioning systeem van uw wensen aan te schaffen in- en exclusief installatie. Maar ook lekkages, nieuwe CV-ketels of andere installatiezaken kunnen wij u mee helpen. Dankzij de jarenlange ervaring over meerdere generaties is er geen klus waar wij geen raad mee weten.

Heeft u specifieke wensen, komt u er zelf niet helemaal uit, of heeft u andere vragen dan staan we volledig tot uw beschikking om al deze vragen te beantwoorden. Wij streven ernaar om u binnen 1 werkdag van dienst te zijn.
Laat uw contactgegevens achter door op de knop “Ja, dit wil ik!” te klikken. Wij nemen dan geheel vrijblijvend contact op, om te zien hoe we u het best kunnen helpen.

Create Comfort

Om meer comfort in uw woning te realiseren kunt u verschillende kanten op. Qua installatie hebben we hieronder een paar voorbeelden van wat er mogelijk is. En dan vooral op het gebied van verwarming en verkoeling. Want hoe alledaags het ook klinkt, de juiste temperatuur in het huis is vaak één van de meest belangrijke verbeterpunten op weg naar meer comfort!

In aanvulling op Create Comfort
  • CvE Stukadoors 10% korting op std uurtarief
  • Dutch Floorstore PVC = GRATIS egaline
    Laminaat = GRATIS Alufoam ondervloer
  • Sani4All Bekijk het SlimVerhuizen-voordeel in de advertentie!