Céjess Flooring

Dé gietvloeren specialist!

KWALITEIT GIETVLOEREN VOOR PARTICULIEREN

Een vloer vormt in veel gevallen de basis van het interieur in uw woning. Het is bij een verhuizing dan ook een van de eerste zaken waarover een beslissing moet worden genomen. En vanuit de soort vloer kun je verder gaan met de keuzes die bij je eigen ideale interieur horen.

Gietvloeren zijn een perfecte oplossing om uw nieuwbouw-, renovatiewoning, of ander onderkomen een nieuw, fris en stijlvol uiterlijk te geven. Soms wordt er gedacht dat een gietvloer te modern is. Maar juist door de eindeloze kleursamenstellingen die te kiezen zijn, kun je er extreem veel verschillende kanten mee op.

Enkele voordelen van een gietvloer:
– Naadloos
– Kleurvast
– Krasvast
– Slijtvast
– Vochtbestendig
– Scheuroverbruggend
– Geluiddempend
– Zeer Duurzaam!

Daar komt nog eens bij dat gietvloeren heel gemakkelijk te onderhouden zijn (dweilen is voldoende) en dat ze zeer geschikt zijn voor vloerverwarming.

Waarom Céjess Flooring?
Céjess Flooring levert alleen de hoogste kwaliteit gietvloeren gecombineerd met een heel hoog service gehalte en dat voor een zeer aantrekkelijke prijs.
U heeft slechts 1 contactpersoon dus korte lijnen en vooral heel duidelijke afspraken.

Céjess Flooring biedt u naast ‘gewone’ gietvloeren ook de zogenoemde ‘specials’:
Gegoten wandpanelen met diverse speciale effecten, kleuren en motieven, vloeren met fotoprints, ingeblazen motieven afgelakt met een speciale transparante laag, hoogglans, mat of zijdeglans.

BURENKORTING
Voor alle klanten die zich via SlimVerhuizen aanmelden, geldt een korting van maar liefst 5% op het eindbedrag. En de kans om die korting te verdubbelen!
Indien je tevreden bent en je levert een bekende (of een onbekende) aan, die ook een gietvloer wil hebben, dan krijg je nog eens 5% korting, bovenop de korting die je al hebt.

Kortom, er is veel mogelijk! Klik hiernaast op de “Ja, dit wil ik!” knop, laat je gegevens achter en we nemen direct, maar uiteraard geheel vrijblijvend, contact op.
Veel is mogelijk!

Nieuwbouw appartement – Roosendaal

In dit vers opgeleverde nieuwbouw appartement, was het de wens van de nieuwe eigenaren om er een strak geheel van te maken. Allereerst hebben we de vloer geëgaliseerd, om het vervolgens in meerdere lagen af te werken. Na een vrij korte droogperiode kon de rest van het appartement ingericht worden. Het resultaat is een schitterend strakke gietvloer, die naadloos past bij de uitstraling van het gehele interieur.

Renovatie – Rucphen

Soms is verhuizen niet de beste oplossing. Zelfs niet als je écht iets anders wilt. De eigenaren van een mooie, maar verouderde woning in Rucphen kozen voor een renovatie. Alles werd gestript, dus nog voordat de vloer geëgaliseerd kon worden, hebben we het tapijt eruit getrokken. Na natuurlijk eerst het egaliseren met behulp van egaline, hebben we een mono color muisgrijze gietvloer aangebracht. Zo heeft deze ooit verouderde woning nu weer de chique uitstraling die bij de woning en ook de bewoners uitstekend past!

En nog een compilatie actiefoto’s…

In aanvulling op Céjess Flooring
  • Art Vastgoedstyling 15% korting op styling advies nieuwe woning *
  • Boshuis. Thuis in Water! 50% korting op montage waterontharder & 3 gratis zakken zout
  • Easy2Begin Een heerlijke fles wijn!