By-RED Activities

Beslagen ten ijs komen

Maakt hang- en sluitwerk sluitend!

Productspecialist
Om een technisch product, zoals sloten en scharnieren, goed te kunnen verkopen is het van belang om alle ins en outs van het product te kennen. Algemene kennis over hang- en sluitwerk (weten dat een product deuren of beweegbare ramen kan openen, vastzetten, sluiten en op slot doen) is dan niet genoeg. De algemene informatie zegt niets over de klant of het gewenste gebruik van het hang- en sluitwerk. Waar is men naar op zoek? Voor welk probleem zoekt de klant een oplossing?

Product controle en toetsing functionaliteit
Mechanische sluitsystemen hebben een beperkt technisch patent, ook wel certificaat genoemd. Nadat het patent is verlopen zijn de sleutels en cilinders over het algemeen vrij verkrijgbaar. Wat betekent dat voor uw veiligheid en uw eigendommen? By-Red activities voert controle uit op uw sluitsysteem, zodat functionaliteit en veiligheid gewaarborgd blijven. Doet uw elektronische sluitsysteem nog wat uw wilt en is het nog wel veilig? By-Red activities zoekt het voor u uit. Wilt u controle van uw huidig systeem of levering van een nieuw systeem? Het is allemaal mogelijk om uw gevoel van veiligheid te vergroten.

Wat doet By-Red activities nog meer voor u?
Advies is voor u en uw situatie enorm belangrijk. Stelt u zich eens voor dat bij de aankoop van uw nieuwe woning, of te renoveren bestaande woning, bij u de dringende vraag op doemt of uw woning wel veilig genoeg is om inbrekers, overvallers en onbevoegden buiten te houden. Waar moet u dan zijn voor advies? Wat is van belang om te weten binnen de normen SKG en PKVW.
By-Red activities adviseert u op dit gebied. Daarnaast leveren wij het product en monteren het voor u.
Alles-in-één dus! De producten die By-Red activities levert worden ingekocht bij de fabrikant. Dit betekent voor u korte lijnen en een prijsvoordeel. Geen tussenkomst van derden, zoals aannemers, handelsmaatschappijen of inkooporganisaties. Zowel zakelijk als particulier is By-Red activities een zeer aantrekkelijk speler en partner voor uw veiligheid in en om uw huis of bedrijf.

Mooi deurbeslag.
Laten we uw binnendeuren niet vergeten! Ook deze deuren verdienen de aandacht. De binnendeuren krijgen altijd een prachtige verflaag die past bij uw interieur. Echter het deurbeslag (ook de scharnieren) worden vaak vergeten. Schenk hier eens aandacht aan en laat u adviseren. Maak een afspraak en ik laat u de mogelijkheden zijn middels modellen. Kunt u niet overdag? Dan plannen we een afspraak in op een ander passend tijdstip. In de avond is mogelijk. U de koffie, ik de koek..!

Met de veelzijdigheid die By-RED Activities te bieden heeft, is het onmogelijk alle opties te laten zien. Wel kunnen we een kleine greep uit de schat aan mogelijkheden laten zien.

Zit er iets bij wat je mooi vindt, of ben je benieuwd naar de verdere mogelijkheden, meld je dan aan en zeg…”Ja, dit wil ik”

In aanvulling op By-RED Activities
  • Ambiance Zonwering Bakker GRATIS Inklem hor bij iedere €1.000,-
  • Boshuis. Thuis in Water! 50% korting op montage waterontharder & 3 gratis zakken zout
  • Van der Padt Deuren Gratis handzender in een kleur naar keuze t.w.v. €85,-