BIJN

Onafhankelijke experts van de woningmarkt

Erkend en deskundig!

De bouwkundigen van BIJN.nl zijn gespecialiseerd in het keuren van bestaande woningen, nieuwbouwwoningen, scholen, kerken en bedrijfspanden.
Onze bouwkundigen zijn erkend Integraal Woning Inspecteur (IWI) en SERTUM gecertificeerd. Ze zijn zeer ervaren en breed deskundig onderlegd. Het rapport voor een bouwkundige keuring wordt standaard geleverd volgens de NTA8060 bouwkundig rapport model.

Onze bouwkundigen zijn erkend Integraal Woning Inspecteur (IWI) en SERTUM gecertificeerd. Rapporten worden opgesteld conform de NTA8060 bouwkundig rapport model. Onze taxateurs zijn geregistreerd bij het NRVT en voldoen aan alle eisen. Taxatierapporten worden gevalideerd bij TaxateursUnie of NWWI.

BIJN.nl biedt diensten aan zoals een keuring (aankoopkeuring, specialistische bouwkundig onderzoek), maar ook taxatie, meerjarenonderhoudsplanning (MJOP en DMJOP), funderingsonderzoek, bouwbegeleiding en energieadvies (EPA-W, EPA-U, Energie besparing) voor een woning of bedrijfspand.

Voor ieder probleem waar bouwkundig advies of onderzoek bij nodig is, bieden wij als BIJN.nl een oplossing.

Heeft u vragen over onze diensten, bent u op zoek naar een vrijblijvend advies of wilt u zo snel mogelijk een bouwkundige keuring uit laten voeren? Laat dan je gegevens achter en er wordt zo snel mogelijk (geheel vrijblijvend) contact met je opgenomen.

Wat kan BIJN dus zoal?

– Bouwkundige keuring woningen, scholen, kerken en bedrijfspanden
– Quickscan energiebesparing
– NHG bijlage (geschikt voor hypotheek)
– Onderhoudsadvies voor komende 10 jaar (MJOP basis)
– Hersteladvies
– Verbouwingskosten indicatie
– 0-Meting

Sinds 2001 met ruim 463.128 aanvragen beoordeeld met een gemiddelde score van 8.7

PROJECTEN

Hieronder ziet u een fotoreeks van een aantal projecten die wij van SIZO reeds hebben afgerond. De fotoreeks varieert van Decosign tot gevelreclame, zodat u een goed beeld krijgt van wat wij voor u en uw organisatie kunnen betekenen. Maar het blijft niet hierbij, er is nog veel meer mogelijk op het gebied van in- en outdoor signage. Dus ook als u zelf een origineel idee hebt over de aankleding van uw bedrijfspand, kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.

In aanvulling op BIJN
  • Bedrijfsenergielabels Géén voorrijkosten
  • Boshuis. Thuis in Water! 50% korting op montage waterontharder & 3 gratis zakken zout
  • Van der Padt Deuren Gratis handzender in een kleur naar keuze t.w.v. €85,-