Benacci

Live the exceptional

Unieke afwerking voor badkamers en andere renovaties binnenshuis. 100% watervaste wandpanelen.

Benacci wilt bijdragen aan een exceptionele levensstijl middels het ontwikkelen en aanbieden van exclusieve interieurstukken. Wij zijn overtuigd van de kracht van mineralen welke de kern zijn van al onze producten. We streven daarmee volledig naar enkel hoogwaardige en duurzame creatuur.

Materiaal
Decoratieve wandpanelen van Benacci zijn gemaakt met onze nieuwe SPC technologie welke bestaat uit 70% mineralen. Het design van de platen is gebaseerd op in de natuur voorkomende marmer en stone soorten, die met de meest moderne digitale technologie worden gerealiseerd.

Wandpanelen van Benacci zijn 100% watervast en slijtvast, kunnen worden toegepast in vochtige ruimtes zoals de badkamer, douchecabine, toilet of welke andere interieur toepassing dan ook.

De platen zijn volledig recyclebaar en worden met de meest hoogwaardige technologie in Europa geproduceerd.

Kenmerken
✓ 100% watervast, kras- en vlek bestendig
✓ Licht gewicht delen
✓ Extra grote formaten
✓ Dunne delen (4 mm)
✓ Montage geschikt op diverse ondergronden
(beton, tegels, gips pleister, plywood, osb)

Installatie
Door het grote formaat van 2800 x 1230 x 4 mm kunnen de wanden uit één stuk worden gemonteerd, waardoor het design optimaal tot zijn recht komt. De panelen zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Benacci wandpanelen zijn eenvoudig te verwerken, goed te zagen, snijden en boren als wel direct op de meest mogelijke achterwanden te monteren. Het monteren van de panelen gaat eenvoudig door deze te verlijmen tegen de wand. Vervolgens hoef je alleen nog maar de wanden af te kitten. De ideale lijm en kit, die uitvoerig is getest, kan worden meegeleverd.

Hoeveel platen heb ik nodig?
Het aantal platen dat nodig is voor nieuwbouw en renovatie hangt af van de afmetingen van de wanden waarop de wandpanelen gemonteerd kunnen worden. Iedere plaat heeft een formaat van 2800 x 1230 x 4 mm. De grote hoogte maakt dat de plaat veelal altijd direct van de grond tot het plafond zal reiken. Hierdoor kom je geen hoogte tekort voorkom je onnodige naden. Met de breedte van de plaat a 1230 mm is een berekening te maken hoeveel platen nodig zal zijn om de volledige oppervlakte te dekken waarvoor de wandelementen bedoelt zijn. Voor bijvoorbeeld douche achterwanden kunnen enkel 2 platen al voldoende zijn. Voor een volledige badkamer renovatie met gebruik van alle wanden vaak wat meer. Bij vragen hierover zijn we per direct bereikbaar. Meld je hier aan en we nemen zo snel mogelijk contact op om te kijken of we je kunnen helpen.

Aankoop en levering
Bij iedere aankoop zullen wij zorgdragen dat de platen veilig verpakt en geleverd worden op de plaats van bestemming. De platen hebben geen verdere behandeling nodig en kunnen direct geplaatst worden. De gemiddelde levertijd bij een bestelling is 2-3 werkdagen. Wil je de platen alvast bestellen en later uit laten leveren? Dat is geen probleem. Je kunt dit aangeven tijdens het bestelproces.

Proefstukje
Benieuwd hoe de wandpanelen er in het echt uitzien? We bieden de mogelijkheid een proefstukje te bestellen zodat je de panelen in het klein al kan ervaren. Dus heb je interesse, maar wil je het materiaal eerst van dichtbij zien, voelen en ervaren? Meld je aan, dan sturen we jou de geselecteerde proefstukken gratis op!

Ter inspiratie…

Voor ieders wil het gewenste design! Hieronder laten we zien hoe onze panelen worden toegepast door onze klanten. Veelal worden onze panelen in de badkamer gebruikt, of in de keuken. Doordat onze panelen voor 70% bestaan uit natuurlijke mineralen, is het zeer goed geschikt voor de natte plekken in huis. Ze zijn 100% watervast en volledig recyclebaar.

Maar natuurlijk kun je ermee doen wat je zelf wilt. Want ook in de woonkamer of serre komen de marmeren panelen uitstekend tot hun recht.

In aanvulling op Benacci
  • Arthousiast Professioneel stijladvies op locatie
  • Het Lichtlab Gratis ophangservice!
  • HoekbankXXL €100,- korting op een bankstel