Bedrijfsenergielabels

Energielabels voor Bedrijfspanden

Binnen enkele dagen uw energielabel!

Energielabel

Het energielabel voor gebouwen geeft de energieprestatie en de mogelijke energiebesparende maatregelen weer. De labelklassen lopen van G tot aan A, waarbij A het meest energiezuinig is en G het minst.

Verplicht voor:

Kantoor, scholen, universiteiten, bibliotheken, stadhuizen, vergadercentra, ziekenhuizen, verpleeghuizen, verzorgingshuizen, hotels, pensions, cafés, restaurants, sporthallen, stadions, zwembaden, winkels, supermarkten, warenhuizen en showrooms van garages.

Bedrijfspand

Om het energielabel te kunnen bepalen is een opname van uw bedrijfspand nodig. Hierbij wordt er gekeken naar zaken als isolatie, grootte van het pand, ruimtes, gevels en installaties. Wij zijn hiertoe wettelijk verplicht.

Verplichting

Vanaf 1 januari 2015 worden er controles uitgevoerd naar de energielabelplicht onder vastgoedeigenaren. Wanneer het niet in orde blijkt te zijn kan er een boete worden uitgeschreven die kan oplopen tot €20.250,-

Kosten

De kosten voor het verkrijgen van een bedrijfsenergielabel zijn afhankelijk van de grootte van uw bedrijfspand. Om alvast een inschatting te kunnen maken, hieronder een overzicht van de prijzen.

Energielabel tot 100 m2       €345,- (ex.BTW)

Energielabel tot 250 m2      €395,- (ex.BTW)

Energielabel tot 500 m2      €450,- (ex.BTW)

Energielabel tot 1000 m2    €545,- (ex.BTW)

Energielabel tot 1500 m2    €595,- (ex.BTW)

In aanvulling op Bedrijfsenergielabels
  • RIWIN Hogedrukreiniging Geen voorrijkosten én slechts €2,50 p/m2
  • Boshuis. Thuis in Water! 50% korting op montage waterontharder & 3 gratis zakken zout
  • Van Wijngaarden & De Vries Gratis bouwkundig advies bij uw verbouwing