Autocentrum Werkendam

Autohopper leenservice

Kwaliteit in mobiliteit!

Goedkoop een bestelbus of verhuisbus huren in Werkendam?
Heb je zakelijk wat goederen te vervoeren of ga je verhuizen naar een andere woning? Dan heeft Autohopper autoverhuur een ruim assortiment bestelbussen. Variërend met een inhoud van 3m3 (formaat Peugeot Partner) tot 20m3, (verhuiswagen met elektrische laadlift) wat ideaal is voor grote volumes of zware spullen.

Huren zonder addertjes onder het gras.
Wil je een verhuiswagen huren maar niet te veel geld uitgeven, zonder addertjes onder het gras? Dan ben je in Werkendam bij Autohopper aan het juiste adres. Wij zijn namelijk aangesloten bij de landelijke Autohopper autoverhuur formule, Autohopper staat voor no-nonsense autoverhuur en maakt het voor iedereen mogelijk om eenvoudig een auto te huren. Met meer dan 100 Autohopper verhuur vestigingen is er altijd wel een autoverhuurbedrijf bij u in de buurt.

Ruim assortiment aan bestelbussen
Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij Autohopper Werkendam een bestelbus huren om hun goederen te vervoeren. Het maakt niet uit hoeveel goederen je hebt. We hebben verschillende soorten bussen van klein tot groot. Heeft u niet veel te vervoeren? Dan volstaat een bestelauto met een inhoud van 3 m3. Maar we hebben ook bussen met een inhoud van 11m3 en 20 m3 tot voor u klaarstaan. Moet je met meerdere mensen (max 6) op stap en wat spullen meenemen. Dan hebben wij ook een bestelbus met dubbele cabine in het assortiment. Verhuizen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Wil je meer informatie over onze bestelbussen of heb je maatwerk nodig? Meld je aan en we nemen contact op voor een geheel vrijblijvende afspraak.

Bekijk hieronder de verschillende types bus of auto die je kunt huren

Alle voertuigen mogen met uw rijbewijs B gehuurd worden en zijn gemakkelijk te besturen. Dus voor zowel de kleine als de grote spullen, hebben we het juiste vervoermiddel voor u klaar staan. En dat ook nog eens tegen een zeer scherpe prijs!

In aanvulling op Autocentrum Werkendam
  • Superkeukens-keuken-Benson-Ensor-hazel-oak-en-wit Superkeukens Arkel Keuze uit RVS design kraan t.w.v. €279,-
  • Boshuis. Thuis in Water! 50% korting op montage waterontharder & 3 gratis zakken zout
  • Culemborgs Badkamerhuys Mix&Match Doucheset t.w.v. €400,-