Arthousiast

Kunst voor een uniek interieur

Over Arthousiast

Arthousiast Logo SlimVerhuizen

Kunstexpert Renier Keijer voorziet al twaalf jaar interieurs van unieke kunst. Arthousiast creëert in eigen atelier bijzondere objecten en schilderijen voor aan de muur. Dit doet hij voor klanten variërend van particulieren tot hotels en interieur specialisten. Naast zijn eigen werk gaat Renier ook samenwerkingen aan met andere kunstenaars en biedt daarmee een unieke collectie. Arthousiast staat bekend om het gebruik van bijzondere effecten en interessante technieken. Door zijn vele jaren ervaring krijg je bij Arthousiast altijd een professioneel en persoonlijk advies. Tijdens de Eigen Huis beurs kun je zijn nieuwste kunstwerken bewonderen.

EEN BUS VOL KUNST
Als je klaar bent met bouwen of verbouwen kun je een afspraak maken en komt Arthousiast langs met de bus vol kunst. Op deze manier kun je in eigen omgeving kijken hoe de kunst bij jou in het interieur staat. Ook is er tijdens dit bezoek de mogelijkheid om een opdracht te geven voor het maken van een kunstwerk naar wens.

Enthousiaste groet,
Renier Keijer

Een greep uit de collectie van Arthousiast

In een uniek interieur hoort kunst aan de muur!
Kunst en interieur horen bij elkaar. Het geeft je een goed gevoel als je thuis komt na een langewerkdag, het stimuleert werknemers of het geeft je gasten een welkomstgevoel. Het optimale gevoel wat hoort in jouw interieur komt tot stand als het in balans is met kunst. Maar hoe zorg je voor balans?
Met een collectief van kunstenaars biedt Arthousiast de oplossing. Arthousiast levert kunst op maat en heeft een kunstcollectie zonder reproducties.