Art Vastgoedstyling

Voor de beste verkoopprijs van uw woning

U krijgt geen tweede kans op een eerste indruk!

WIST U DAT:

  • 80% van de potentiële kopers moeite heeft om door aanpassingen die gedaan moeten worden heen te kijken?

  • Het kopen van een huis een gevoelskwestie is: “voel ik mij thuis in deze woning?”

 

Basis (Quick scan) : direct advies voor een optimale woningpresentatie.
Wat houdt het in? In een uur tot anderhalf uur lopen we samen door de woning en ontvangt u direct advies over alle ruimtes (inclusief buitenruimtes). U krijgt ter plekke tips en adviezen. Als het nodig is schuiven we met de meubels en accessoires. De tips die u krijgt zijn veelal kosteloos uit te voeren.

Het tarief voor de quick scan is € 115,- (incl. BTW)

Comfort
Wilt u graag meer hulp, kies dan voor: Comfort
Wat houdt het in? Dit advies is uitgebreider dan de Quick scan. Ik breng een bezoek aan uw woning en bezoek alle vertrekken. Dit bezoek duurt langer, u krijgt ter plekke uitgebreidere en specifiekere tips en adviezen. Er worden werkfoto’s gemaakt en een rapportage opgesteld.

Ik geef advies over de prioriteiten en adviseer welke aanpassingen het verschil kunnen maken. Hierbij wordt uitgebreid aandacht besteed aan sfeer en harmonie, verlichting en lichtinval, het gebruik van accessoires, meubelopstelling en achterstallig onderhoud. Het bezoek aan de woning duurt ongeveer 2-4 uur, afhankelijk van de grootte van de woning.

Kosten: Het tarief voor een Comfort consult voor een woning t/m 3 slaap/werkkamers is € 250,-.
(voor woningen met maximaal 3 slaapkamers, daarna € 30,- per kamer extra)

Voor wie? Voor mensen die hun woning goed willen presenteren en die tijd hebben om zelf de tips en adviezen uit te voeren en de benodigde accessoires en kleine meubels zelf kunnen regelen.

Comfort plus styling
Wilt u hulp bij de uitvoering van de styling door de verkoopstylist, kiest u dan voor een: Comfort plus styling
Wat houdt het in? Gelijk aan Comfort, ik kom u na uitvoering van de tips en adviezen helpen met de uitvoering van de styling van alle vertrekken. Vervolgens maak ik direct foto’s voor op de woningsites.

Kosten: vanaf 395 euro (incl BTW)
(voor woningen met max. 3 slaapkamers, daarna 40 euro per kamer extra)

Voor wie? Voor mensen die het beste uit hun woningpresentatie willen halen, zelf best wat tijd daarin willen steken en die een styling willen die op Internet tot een optimale presentatie leidt.

No stress ViP arrangement
Wat houdt het in? Idem als het comfort plus Funda pakket maar uitgebreid met het regelen van alle accessoires en klein meubilair.
Het uitgangspunt is altijd zoveel mogelijk gebruik te maken van wat al in de woning aanwezig is en hierop voort te borduren zodat de woning optimaal gepresenteerd wordt voor de verkoop. Zo worden de kosten zoveel mogelijk beperkt.
Na de styling worden de foto’s direct gemaakt.

Kosten: vanaf € 795,- euro.

U krijgt een offerte op maat, afhankelijk van de hoeveelheid accessoires en klein meubilair dat nodig is. De prijs voor het opknappen van achterstallig onderhoud is op maat en afhankelijk van wat er moet gebeuren.

Voor wie? Voor mensen die het maximale uit de presentatie van de woning willen halen, zowel bij bezichtigingen als bij de internetpresentatie maar die weinig tijd (of zin) hebben om hier zelf mee aan de slag te gaan.

Online fotoconsult
Ik geef u een online consult en advies na toezending van foto’s via e-mail. Dit online consult is inclusief een beknopte rapportage.
Kosten: Het tarief voor een online fotoconsult is € 150,-.

Woningfotografie
Na de styling maak ik direct mooie foto’s waarop de woning optimaal gepresenteerd wordt.
Kosten: Het tarief voor de woningfotografie is € 250,-.

Inmeten van de woning
Volgens de meetinstructies van NEN 2580. Tarief: € 150,-.
De genoemde tarieven zijn inclusief BTW en inclusief reiskosten binnen een straal van 20 kilometer rond Noordwijk.
Daarbuiten € 0,29 ct per km.

Juist in deze woningmarkt is het belangrijk dat uw woning een instapklaar huis is dat zich op een positieve manier onderscheidt van de rest van de aangeboden woningen. We doen dit door ervoor te zorgen dat er geen achterstallig onderhoud is, de woning in neutrale, frisse en lichte staat wordt aangeboden. Verkoopstyling hoeft niet duur te zijn. Met een zo klein mogelijk budget probeer ik met u een zo groot mogelijk resultaat te bereiken; verkoopstyling loont.

Standaard interieur styling maakt van een huis een persoonlijk thuis. Art Vastgoedstyling draait dit om en maakt van uw eigen tuis een aantrekkelijk huis.

In aanvulling op Art Vastgoedstyling
  • Superkeukens-keuken-Benson-Ensor-hazel-oak-en-wit Superkeukens Arkel Keuze uit RVS design kraan t.w.v. €279,-
  • Boshuis. Thuis in Water! 50% korting op montage waterontharder & 3 gratis zakken zout
  • Culemborgs Badkamerhuys Mix&Match Doucheset t.w.v. €400,-