ArkelWonen

Inspirerende Interieurconcepten

Over ArkelWonen & ArkelSol

In de woonwinkel in Arkel waar u alles vindt op het gebied van interieur. Behalve een fraaie collectie meubels, eigentijdse vloeren en zonwering vindt u bij ons verf, behang, verlichting en bijzondere woonaccessoires. Graag leiden wij u rond in onze stijlvolle woonwinkel en geven wij u gratis advies over kleur, styling en inrichting.

Wij zijn Arnold en Jannie de Pijper, de Eigen Wijze interieurstylisten van ArkelWonen & Arkelsol. Wij zijn niet van het W.W.W, maar van het V.V.V. Vermaken, omdat we u met liefde, ervaring, authenticiteit en aandacht willen helpen en blij willen maken. Verleiden, met bijzondere en unieke producten die online niet aangeboden worden. En verrassen, met onze unieke stoffencollectie bijvoorbeeld of ons betaalbare private label ZoNi, waar maatwerk en topkwaliteit de nieuwe standaard is. Wij luisteren, denken met u mee en vertellen graag over de laatste trends.

Een greep uit de projecten van Arnold & Jannie

Arnold en Jannie de Pijper van Arkelwonen/Arkelsol hebben dagelijks te maken met de zeer uiteenlopende woonwensen van hun klanten. Deze bevlogen Arkelse interieurspecialisten streven ernaar om, samen met hun vakkundige team, iedere klant te verrassen.

In aanvulling op ArkelWonen
  • Superkeukens-keuken-Benson-Ensor-hazel-oak-en-wit Superkeukens Arkel Keuze uit RVS design kraan t.w.v. €279,-
  • Arthousiast Professioneel stijladvies op locatie