AparD – Maatwerk in de tuin

Van advies via ontwerp naar realisatie

Exclusiviteit en kwaliteit in hout en staal meubels, bij de firma AparD zit u goed!

AparD | Hout & staal maatmeubelen | Meubels op maat | Tuinhuizen en -keukens

Het klinkt als een droom; dagelijks bezig zijn met wat je het allerliefste doet – van je hobby je werk maken. Adrie van der Laan heeft een passie voor hout en liet met AparD zijn droom uitkomen. De gedreven meubelmaker is iedere dag bezig met het ontwerpen en uitvoeren van de mooiste projecten. Wilt u uw houten meubels laten maken? Adrie maakt het voor u: hout en staal maatmeubelen, eiken meubelen, industriële meubels en steigerhouten meubels.

Industriële meubels bij AparD
De geboren Rotterdammer vindt het steeds weer een prachtige uitdaging om samen met een opdrachtgever tot de mooiste maatwerk oplossingen te komen. Met zijn uitzonderlijke oog voor detail voert hij deze projecten vervolgens tot in de perfectie uit. Van bescheiden tuinmeubelen (tuinbank, tuintafel) tot complete horeca projecten. De ontwerpen van industriële meubels door Adrie zijn een lust voor het oog zonder dat er aan functionaliteit wordt ingeleverd.

Ontzorgen mag dan momenteel een modewoord zijn, maar is absoluut van toepassing op de dienstverlening van AparD. Iets waar we best trots op zijn. Een project, zoals eiken meubelen op maat, kan van A tot Z uit handen worden gegeven, waardoor u zich als opdrachtgever bezig kunt houden met andere zaken.

Dus nog één keer op een rijtje; waarom uw meubels laten maken bij AparD?

1: Kwaliteit en exclusiviteit zijn bij ons vanzelfsprekend. Wij werken uitsluitend met de beste materialen en dat zie je terug in onze industriële meubels en andere hout en staal meubels zoals tuinmeubelen!

2: Bij AparD kunt u – (en dit is een inkoppertje) – terecht voor iets aparts als het gaat om hout en staal maatmeubelen.

3: U bent gegarandeerd van unieke projecten met meubels op maat. Het ontwerp maken we graag in nauw overleg en volledig naar uw wens.

4: AparD zorgt dat u zorgeloos uw meubels kunt laten maken. Wij maken uw meubels op maat, zodat u zich kunt richten op andere zaken.

Ben je inmiddels overtuigd, of bijna overtuigd? Klik dan op de knop “Ja, dit wil ik!” en laat je contactgegevens achter. Adrie zal dan contact opnemen voor een geheel vrijblijvend en adviserend gesprek. Want de specifieke wensen van de klant en de ervaring en creativiteit van Adrie blijkt steeds weer een winnende combinatie!

PROJECTEN

Hieronder laten we een aantal projecten zien, die AparD de laatste jaren hebben uitgevoerd. Zo krijg je een concreet beeld van de mogelijkheden. Maar laat je daardoor niet van de wijs brengen. Er is nog veel meer mogelijk. Want daar waar staal en hout wordt gebruikt, kan AparD de droom met ruwe materialen omtoveren tot een op maat gemaakte werkelijkheid!

Luxe buitenkeuken met overkapping

Douglas overkapping met berging

Eindeloze mogelijkheden dus….

In aanvulling op AparD – Maatwerk in de tuin
  • Art Vastgoedstyling 15% korting op styling advies nieuwe woning *
  • Arthousiast Professioneel stijladvies op locatie
  • Kaat…Behang enzo Het gepersonaliseerd behang wordt gratis geplakt!
    5% korting op alle andere werkzaamheden