ALL IN Floorsystems

Voor het beste resultaat!

KWALITEIT GIETVLOEREN VOOR PARTICULIEREN

Met eerst jarenlange ervaring met vloeren in de sport- en tennis sector hebben we onze bijdrages geleverd aan innovaties in deze sector en zijn (inter)nationaal nog steeds actief. Het lag daarbij voor de hand dat met deze ervaring de stap naar project en particulier een logisch gevolg was.Tal van aanvragen van vloersystemen in woning en diverse grote en kleinere projecten zijn inmiddels gerealiseerd.

All IN floorsystems volgt de ontwikkelingen en trends in de woningsector en bij particuliere opdrachtgevers op de voet en blijft in deze branche in contact met architecten en stylisten.

Met ons team en de nauwe samenwerking met de beste producenten en ervaren partners wordt onze visie tot bij de mensen thuis vertaald en de klanten zo op hun wensen bediend. Try-outs en innovaties van nieuwe producten of systemen zijn bij ons in vertrouwde handen en worden door ons zelf uitgevoerd zo blijven we op de hoogte van aanpassingen in de steeds voortgaande productontwikkelingen en trends.

Ons is er alles aan gelegen de klant centraal te stellen en zo in deze sector maximaal flexibel en klantvriendelijk te kunnen opereren.

All IN floorsystems denkt mee in uw creatieve wensen, ideeën en toepassing. Of het nu gaat om een vloersysteem bij nieuwbouw, verbouw, renovatie of een facelift van uw huidig vloersysteem.

Indien u er voorstander van bent uw vloerrenovatie in een hand te houden is er de mogelijkheid een totaal pakket aan te bieden, samen met onze partners kunnen wij dan voorzien in

– de vloerverwarming
– droge onderbouwsystemen bij renovaties
– professionele plintafwerking

Gietvloeren PU

In deze collectie brengen wij de PU , polyuerethaan of kunstharsgebonden vloersystemen onder. De gietvloer is prettig beloopbaar, voelt warm en comfortabel aan, is trendy en stijlvol en in bijna alle kleurstellingen toepasbaar. Zowel in uni- of monokleuren dan wel in combinaties van kleuren bij betonlook of duo-look voor een meer levendig en speels effect. De gietvloeren zijn universeel toepasbaar en tevens uitermate geschikt voor vloerverwarming.

Beton Illusion & Design

Met Beton Illusion vatten we de gietvloer- en woonvloersystemen samen die bestaan uit cementgebonden gietvloersystemen met een uiterlijk van echt beton, Deze worden onder diverse benamingen op de markt gebracht. Bij deze Beton Illusion systemen gaat het primair om de beleving van echt beton in woon- leef- en werkomgeving. All IN floorsystems Beton Illusion kenmerkt zich door een industriële stoere uitstraling afgewerkt met slijtvaste zijdeglans laklagen.

Beton Design kenmerkt zich door een industriële beton stoere uitstraling met een unieke structuur afgewerkt met slijtvaste zijdeglans laklagen. De installatie is een volledig ambachtelijk proces met diverse opties in uitvoering, toplaagafwerking en kleuren. Een unieke trendy beton design met een levendig en speelse tekening voorzien van nuance en decoratieve structuur.

PVC Vloeren

Van diverse toonaangevende producenten leveren en installeren wij PVC vloersystemen welke door architect, stylist en opdrachtgevers veelal als ideaal worden gezien in combinatie met een van onze andere ”floorsystems”. Met steeds aan de trends en marktvraag aangepaste collecties in design en uitvoeringen installeren wij de luxe PVC of vinyl systemen in woning, kantoor, winkel en projectmatige toepassingen. Een vrijwel onbeperkte keuze uit de complete collectie van diverse bekende producenten waarbij we als dealer op de hoogte zijn van de laatste trends en vernieuwingen.

In aanvulling op ALL IN Floorsystems
  • Helemaal Heleen Je interieuradvies vereeuwigd in boekvorm!
  • IJkelenstam keukens IJkelenstam Keukens Het exclusieve voordeel komt eraan!!!
  • SBA Beveiliging B.V. Het exclusieve SlimVerhuizen-voordeel komt eraan!