Airless Latexspuiten

Uw vakspecialist voor Airless Latexspuiten en Renovliesbehang

Voor grote én kleine projecten, de beste keus!

Bij Airless spuiten worden lakken of latex onder hoge druk zonder toevoeging van lucht door een nauwe spuitnozzel geperst, dit resulteerd in een mooi egaal oppervlak. Wanden en plafonds spuiten wij altijd twee keer met een watergedragen latex. Airless spuiten geeft weinig tot geen overspray, werkt sneller en geeft een mooier resultaat dan het ”ouderwetse” rollen.
Een strak eindresultaat zit mede in het voorwerk zoals het behandelen van de ondergrond en het goed afplakken van alles wat niet gespoten mag worden, maar in de meeste gevallen nemen wij dat voor ons rekening.

Wij bieden o.a. de volgende diensten aan:

Nevelarm spuiten
De oudere machines gaven heel veel nevel af tijdens het spuiten. Het resultaat was dat heel het pand vol met nevel zat en het mooie spuitwerk zo te niet kon worden gedaan. Wij werken dan ook uitsluitend met nieuwere machines waarbij er nevelarm gespoten kan worden. Het resultaat is dat het pand schoon blijft van de nevel en de wanden en plafonds er zeer strak uitzien.

Totale afwerking
Met overschilderbaar renovliesbehang zorgen wij ervoor dat alle muren en plafonds er strak uit komen te zien, dat het afgekit wordt en dat alles in de gewenste kleur gespoten wordt. Het renovliesbehang kunnen we overigens ook in verschillende designs leveren en plakken.

Trappen, kozijnen, deuren en al het andere houtwerk word grondig geschuurd, geplamuurd en gekit voordat het gespoten word. We gebruiken verschillende merken verf maar allemaal van goede kwaliteit. De enige reden dat wij van merk wisselen, is omdat we hebben geleerd dat voor iedere ondergrond een ander soort verf nodig is.

Spuiten van maatwerk
Er zijn verschillende soorten verf voor verschillende ondergrond (hout of steen), waardoor wij bijna altijd maatwerk moeten leveren. Ook hebben we grote projecten en kleinere projecten, die ieder hun eigen aanpak vereisen. Wij maken gebruik van professionele verfproducten en spuitmachines, zodat wij onze kwaliteit kunnen waarborgen;

• Wagner SF27 Airless
voor grote projecten voor muurverf

• Wagner 250 PRO
voor kleine projecten muurverf en voor grote projecten houtwerk

• Wagner Finish Control 5000 XVLP
voor kleine ruimtes muurverf en voor de kleinere projecten houtwerk

Alleen met de beste apparatuur kunnen wij u voorzien en garanderen van het beste eindresultaat. En het beste eindresultaat voor ons, is een tevreden klant. Ook benieuwd naar hoe we jou kunnen helpen je huidige of toekomstige woning een betaalbare opknapbeurt geven, of een volledige make-over?

Meld je geheel vrijblijvend aan door op de knop rechts in je scherm te klikken. Je laat je gegevens achter en de specialisten van Airless-Latexspuiten nemen snel contact op. Indien gewenst komen ze langs voor een op maat gemaakte offerte en voordat je het weet zien alle muren er weer uit als nieuw!

Afgeronde projecten

In de afgelopen jaren heeft Airless-Latexxspuiten aan talloze woningen, bedrijfspanden en andere structuren gewerkt. Niets is hen vreemd en in iedere ruimte wordt, met de nodige voorbereiding, zeer secuur te werk gegaan.
Hieronder laten we slechts een kleine greep zien, waaraan duidelijk te zien is dat spuitwerk en hoogwaardige afwerking hand in hand gaan.

In aanvulling op Airless Latexspuiten
  • Art Vastgoedstyling 15% korting op styling advies nieuwe woning *
  • Arthousiast Professioneel stijladvies op locatie
  • Kaat…Behang enzo Het gepersonaliseerd behang wordt gratis geplakt!
    5% korting op alle andere werkzaamheden