A15 Opslag

Extra opslag, service en een top locatie

A15 opslag is de beste oplossing voor extra opslagruimte

Selfstorage is een prima oplossing als u tijdelijk wat extra opslagruimte nodig heeft. Onze locatie is gunstig gelegen; direct aan de A15 bij afrit 29 Vuren/Leerdam en ons terrein is uitstekend bereikbaar met een vrachtwagen of ander vervoer. En het terrein is 24 uur per dag en 7 dagen per week toegankelijk voor onze klanten.

Selfstorage & verhuur

Onze klanten gebruiken de opslagcontainers voor de meest uiteenlopende doelen. Van motorfiets verzameling tot archief en van complete huisraad tot tuinmeubelen.

De (mini opslag) units zijn ook ideaal als (extra) garagebox voor ondernemers of vertegenwoordigers. Hierin kunnen eventuele monsters of ander materiaal worden opgeslagen. En doordat we vlak naast de snelweg zitten, is het zeer gemakkelijk om de spullen op te halen en weer weg te brengen.

De containers zijn ook te huur op locatie. Met onze kraanauto  brengen we de containers door heel Nederland. Dit houdt dus ook in dat bij een verbouwing of een verhuizing u niet verder hoeft dan naar de overkant van de straat. Al uw spullen in extra tijdelijke opslag en toch bij de hand.

Containers

Onze zeecontainers staan op een afgesloten, beveiligd terrein en zijn alleen voor u toegankelijk. De deuren aan de voorkant zijn over de hele breedte te openen. Dus als u iets wilt ophalen, groot of klein, kan dat probleemloos gedaan worden.

Service

Op de volgende manieren kunnen we het voor u net iets makkelijker en aangenamer maken:

• Transport met kraan: wij kunnen de container voor uw deur zetten om zo het in- en uitladen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Uiteraard is dit wel afhankelijk van de bereikbaarheid van onze kraanauto.

• Aanhanger met huif voor klanten ter beschikking bij aanvang en einde huurperiode.
Voor klanten die zich via SlimVerhuizen aanmelden is het gebruik van de aanhanger met huif gratis!

Hieronder een aantal foto's om een idee te geven van het terrein van A15 Opslag en de mogelijkheden op locatie.

A15 opslag biedt flexibele opslag aan op een top locatie aan de snelweg, of zelfs bij u voor de deur. Voor iedereen die extra opslagruimte nodig heeft.

In aanvulling op A15 Opslag
  • De Verhuisregisseur Bij opdracht tegoedbon Eetcafé De Knijp
  • Paans Schilderwerken 10% korting op standaard uurtarief
  • pvc vloeren, houten vloer Van Doesburg Vloerprojecten PVC vloer vanaf €39,95 p/m2 inclusief egaliseren en plaatsen!